Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare åk 7-9 matematik/NO/Teknik

Kristna skolan Oasen · Sundsvall · Ansök senast 8 aug. (102 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare i 7-9 i din ansökan

Kristna skolan Oasen är en friskola som bygger på kristna värderingar. Vi har idag ca 100 elever från förskoleklass till årskurs 9 med fritidsverksamhet. Skolan har trots sin lilla storlek en stor mångfald och arbetar åldersblandat. Här vill vi att alla elever ska känna sig trygga, respekteras och utvecklas.

Du kan läsa mer om skolan på www.kristnaskolanoasen.se

Vi söker en erfaren och behörig lärare som kommer vara mentor på högstadiet. Du kommer undervisa eleverna i åk 7-9 i ämnet matematik/NO/Teknik. Du ingår i ett arbetslag och har ett mycket nära samarbete med ditt arbetslag.

Tjänsten är på 100 %. Tillträde 240814

Det krävs att du har ett arbetssätt där flexibelt tänkande är en naturlig del, god samarbetsförmåga och där viljan att skapa goda relationer är en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid det pedagogiska ledarskapet i klassrummet. Vi söker dig som har förmåga att motivera och skapa engagemang samtidigt som du är en tydlig ledare. Du är trygg i dig själv och genom ditt sätt att leda och organisera skapar du en trygg och lärorik klassrumssituation. Vi är övertygade om att ordning, reda och tydlighet i kombination med lyhördhet och omtanke tar fram det bästa hos våra elever. Ett gott omdöme och en hög integritet är viktigt då vi vill att du ska vara en vuxen förebild för eleverna. Det är också av vikt att du kan stå för skolans kristna profil.

Har vi väckt din nyfikenhet? Är du en engagerad lärare som vill vara med och utvecklas på vår skola? Då är du välkommen att söka till oss!

Maila ett personligt brev, bifoga CV och ansök idag till shannon.lehnberg@kristnaskolanoasen.se


Bra att veta

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kristna skolan Oasen

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Kristna Skolan Oasen Ideella Fören

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare i 7-9 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons