Jobbsafari är en del avschibsted logo

Läkare

Capio · Falkenberg · Ansök senast 24 maj (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Vårdcentral Falkenberg har drygt 9 000 listade personer. Vi värdesätter teamarbete och ett tydligtpatientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigtfrån medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrundensom ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi värdesätter kvalitet och service ochett gott bemötande för våra patienter.

Din roll

Arbetet som specialist i allmänmedicin på vår vårdcentral innebär utredning och behandling av patienterpå mottagningen. Inom Capioarbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen avverksamheten. I tjänsten ingår även handledning av våra ST-läkare samt av studenter.

Vi erbjuder dig

Vi är en stabil och arbetsgrupp med mycket erfarenhetsom brinner för våra patienter.Vi har kollektivatal, konkurrenskraftiga löner erbjuderträning på arbetstid och har ett frikostigt friskvårdsbidrag.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inomprimärvården. Intresse för handledning studenter och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll,gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljanatt ta egna initiativ.

Publicerat: 240423

Sista ansökningsdag: 240524

Vid tillsvidareanställning tillämpas alltid 6 månaders provanställning. Intervjuer kan komma att ske löpande och rekryteringen kan därmed avslutas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons