Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagermedarbetare till Jordbro

Arena Personal · Stockholm · Ansök senast 17 maj (18 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Är du en erfaren truckförare på jakt efter en ny utmaning? Då kan detta vara rollen för dig! Nu söker vi flera konsulter till Coca-colas lager i Jordbro.

Om tjänstenI rollen som truckförare kommer du att arbeta på ett stort lager med flera olika avdelningar. Du arbetar noggrant och effektivt med att plocka och packa kunders beställningar samt att föra dessa till utleverans. Du är med och bidrar till att rätt produkt kommer i rätt tid och till rätt plats. I arbetet kör du dagligen både ledstaplare och motviktstruck.

Om digVi söker nu dig med tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du arbetar effektivt men med stort fokus på god kvalitet och varsamhet kring produkterna. Vidare är du en problemlösare och är inte rädd för att ta i när det behövs.Du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och känner dig bekväm med att köra framförallt motviktstruck. Vi tror också att du är en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker.I linje med vår jämställdhetsplan ser vi gärna kvinnliga sökande.

Krav för tjänsten- Truckkort A1-4 & B1-B4- Goda kunskaper i svenska- Tidigare erfarenhet inom lager & truckkörning

Övrigt

Du kommer att bli anställd genom oss på Arena Personal och uthyrd till vår kund som producerar dryck nästan dygnets alla timmar, därför jobbar de skift. Främst söker vi nu dig som kan arbeta tvåskift: - varannan vecka FM kl. 6:00-14:10- varannan vecka EM kl. 14:05-22:30 (fredagar kl. 14:05-21:30)

Tjänsten kommer att vara en behovsanställning, där antal pass kan variera från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är tillgänglig under större delen av sommaren.

Om Arena PersonalArena Personalär experter på rekrytering och bemanning och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden. Vi är verksamma över hela Sverige, och har kollektivavtal med Unionen och LO.Som konsult hos oss på Arena Personal kan du förvänta dig en stöttande och nära Konsultchef. Hos oss får du möjlighet att testa på nya spännande arbetsplatser, bredda ditt nätverk och utveckla din karriär.

Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa arbete!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arena Personal

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Arena Personal Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons