Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagermedarbetare till Göteborg

Agillo AB · Göteborg · Ansök senast 27 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi på Agillo söker just nu efter drivna och ansvarsfulla lagermedarbetare till Göteborg. Vi söker dig som tidigare har erfarenhet inom lager och logistik samt gärna dig som både har truckkort och tidigare erfarenhet av att köra truck på arbetsplats. Personlighetsmässigt söker vi dig som är noggrann, lösningsorienterad och som har lätt för att planera och strukturera ditt arbete. Du ska även ha lätt för att arbeta i team men samtidigt klara av att utföra ditt arbete självständigt.

Placering: Göteborg

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 07-16 / 08-17

Arbetsuppgifter


Dina arbetsuppgifter kommer innefatta sedervanligt lager och logistikarbete, det vill säga alltifrån att köra truck till att plock och pack ordar med mera.

Krav för tjänsten:


Tidigare erfarenhet av lagerarbete

Svenska i tal och skrift

Truckkort A+B


God fysik

Mediterande för tjänsten:

Körkort och tillgång till egen bil

God erfarenhet av att köra truck

Ansökan

Känner du att beskrivningen ovan passar på dig? Isåfall tveka inte att skicka in en ansökan till oss så kanske du blir företagets nya medarbetare. Intervjuer sker löpande så vi vill tipsa dig om att söka så snart som möjligt!

Om Agillo AB

Agillo är ett Göteborgsföretag inom bemanning och rekrytering som hjälper människor och företag att växa. Vi tror på varje människas vilja och förmåga att bidra och göra skillnad. Att vara en Doer helt enkelt, oavsett bransch eller arbetsplats.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Agillo AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Agillo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons