Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerchefer till Brunna

Brunna · Upplands-Bro · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Välkommen till en e-handel i världsklass!

I Brunna, Kungsängen, nordväst om Stockholm finns Sveriges modernaste logistikenhet för e-handel. Lagret på 30 000 kvm öppnade ICA 2021 i samarbete med brittiska Ocado som erbjuder en av världens mest avancerade plattformar för online-försäljning av livsmedel, med hög automationsgrad. Tillsammans har vi på några år etablerat en e-handelslogistik i världsklass. Vill du bli en del av vårt team?

Lagerchef, ditt blivande jobb

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att påverka hur kunden handlar mat genom att leverera marknadens bästa e-handels logistik. En roll med stort eget ansvar och stor påverkansmöjlighet för ICAs e-handel. Har du vilja och egna idéer finns stora möjligheter att lyckas i att vidareutveckla både dig själv och ICA.

Som lagerchef är du övergripande ansvarig för tydligt definierade flöden i verksamheten. Ditt huvudsakliga fokus är att leda gruppchefer och dess team i arbetet. Du ansvarar för att din verksamhet sätter och uppfyller mål avseende produktivitet, kvalitet och arbetsmiljö. Genom att engagera, motivera, coacha och ge tydlig feedback uppnår du och teamet goda resultat. I samspel med övriga funktioner, förväntas du planera och organisera och följa upp verksamheten. Du kommer att rapportera till logistikchefen för enheten i Brunna och tillhöra dess ledningsgrupp.

Det här erbjuder vi

Vi erbjuder en roll med stort eget ansvar och stor påverkansmöjlighet för ICA:s e-handel. Har du vilja och egna idéer finns stora möjligheter att vidareutveckla både dig själv och ICA.

Du kommer att ha personalansvar och tillsammans med ditt team skapar ni goda resultat genom en stark entreprenörsanda, ett förhållningssätt där vi är tydliga, ärliga och litar på varandra samt en stor portion engagemang för varandra och våra kunder.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna tjänst har du gedigen erfarenhet från en likvärdig logistikverksamhet eller större produktionsanläggning med hög grad av teknik och automation. Vi söker dig som redan idag är en erfaren ledare och har vana att leda genom andra chefer. Du har visat att du kan leda i förändring och trivs i en sådan miljö.

Du skapar engagemang bland medarbetare och kollegor, samt är tydlig gällande förväntningar på dig själv och andra. Vi ser att du har en drivkraft och mod att prova nya saker och skapa en kultur av ständiga förbättringar. Vardagen präglas av ett högt tempo vilket du behöver motiveras av.

Tillsammans med din erfarenhet av budgetansvar, goda kunskaper i ekonomi samt god förståelse för affär och lönsamhet vet vi att du kommer att bidra till vår verksamhet. Då vi även har många kontakter med Ocado i England vill vi att du, förutom talar och skriver svenska, är bekväm med att tala och skriva på engelska.

ledarskap bör beskrivas så här:

  • Värderingsdrivet
  • Personligt ledarskap som förstärker positiva beteenden och prestationer
  • God kommunikativ förmåga
  • Förmågan att bygga relationer och skapa långsiktigt förtroende
  • Resultatorienterat
  • Förändringsorienterat
  • Analytiskt med förmågan att både fördjupa och förenkla problemställningar
  • Förmågan att pendla mellan taktiskt, operativt och strategiskt perspektiv
  • Förmåga att planera och strukturera arbete även under press

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter

För information om tjänsterna: Fredrik Söderlund, Logistikchef, fredrik.a.soderlund@ica.se

För information om rekryteringsprocessen: Karin Benyamine, HRBP, karin.benyamine@ica.se 010-422 20 01

Vi tar inte emot ansökningar via mail!


Sista dag för ansökan

2021-04-30, urval sker löpande under processen och vi önskar att du ansöker om tjänsten snarast.

Denna rekrytering gör vi i egen regi, därför undanbedes kontakter från rekryteringsföretag.

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser samt vi tar utdrag ur belastningsregister.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brunna

Placering

Upplands-Bro

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons