Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerchef till Hitachi Energy, Västerås

Hitachi Energy, Västerås · Västerås · Ansök senast 27 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Grid Automation Product söker en lagerchef! Vi erbjuder möjligheten att arbeta i en toppmodern produktionsmiljö med god tillväxt och spännande framtid där vi tillverkar reläskydd, som har till uppgift att skydda ställverk och transformatorer, och är kraftnätets väktare.

Vår miljö är dynamisk med deadlines att hålla och vi hjälps prestigelöst åt att leverera till kund gemensamt med en god teamkänsla.

Som lagerchef ansvarar du för ca 10 personer och rapporterar till fabrikschefen med nära samarbete med produktionschef och avdelningen teknisk support för produktion och lager. Du kommer leda ett team där dina ledaregenskaper får ta plats och där du utvecklar, motiverar och engagerar ditt team för att nå uppsatta mål.

Du är strukturerad och engagerad med god förmåga att planera och bevaka arbetsmomenten inom lagret. De olika arbetsområdena är främst fokuserade till godsmottagning, ankomstkontroll, lagerhantering av material / färdiga gods, plocka & packa material samt utlastning. Du kommer även hantera inventeringar och följa upp avvikelser inom lagret.

Ditt ansvar

  • Personalansvar för medarbetare med målfokus på säkerhet, kvalité och prestation
  • Att verksamheten bedrivs i enlighet med gällande lagar och avtal
  • Bedriva arbetet enligt Hitachis ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö
  • Utveckla avdelningens processer och driva förbättringsarbete.
  • Att målstyrning för avdelningen utarbetas, visualiseras, utvecklas och följs upp

Din profil

  • Du har tidigare erfarenhet av ledarskap inom lager / logistik, eller annat relevant område.
  • Du är trygg i din roll som ledare med god kommunikativ förmåga att förmedla och fördela arbetet. Du ser det som självklart att utveckla ditt team såväl som verksamheten.
  • Som ledare strävar du efter att skapa en gemensam vision och bygga en stark teamkänsla, du gillar att jobba med människor och att lyfta dem.
  • Du har god datakunskap och hanterar MS Office obehindrat.
  • Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, för att kunna interagera med många olika människor i vår organisation.
  • Erfarenhet av arbete inom tillämpbara områden i affärssystemet SAP samt förbättringsarbete, Lean Six Sigma är meriterande.

Vi är intresserade av att veta vem du är och vad du kan bidra med, tveka därför inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller alla krav. Hos oss får du ett roligt och energirikt arbete med många kontakter i dagliga arbetet!

Mer om oss

Välkommen med din ansökan senast 27 maj 2024!

Mer information: Rekryterande chef Morgan Lindblom +46 (10) 7386304 morgan.lindblom@hitachienergy.com, kommer att kunna svara på dina frågor angående tjänsten. Fackliga kontaktpersoner – Unionen: Fredrik W Nordin, +46 107-38 15 12; Svergies Ingenjörer: Klas Koppari, +46 107- 38 13 45; Ledarna: Frank Hollstedt, +46 10 7387046.

Övriga frågor ställs till Senior Talent Acquisition Partner Cajsa Fellerfeldt Eklund,

cajsa.fellerfeldt-eklund@hitachienergy.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hitachi Energy, Västerås

Placering

Västerås

Kontaktperson

Hitachi Energy Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons