Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerarbetare

Boets Bildemontering AB · Ödeshög · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lager/Nydel i din ansökan

Boets bildemontering är ett företag som jobbar med att återanvända begagnade reservdelar. Vi har som mål att ta tillvara på så mycket som möjligt av dom fordon vi demonterar.

För vår fortsatta tillväxt söker vi nu en lagerarbetare till vår nydelsavdelning. Du ska vara serviceinriktad, stresstålig, ordningsam och ha god datavana.

Hur ser en vanlig dag ut i Boet?

Du och dina kollegor tar emot inleveranser av nya reservdelar. Det kommer vanligtvis 1-2 leveranser om dagen.

Du kollar att alla delar är okej och att det är rätt antal som kommit. Sedan läggs dom upp på lagerhyllan. Ibland kommer det nya reservdelar som vi aldrig haft, då hjälper du till med fotografering av dessa.

Stor del av jobbet handlar om att ha ordning och reda, att alltid ligga i fas så att dina kollegor på försäljningssidan kan sälja dom reservdelar vi erbjuder.

Vi hoppas och tror att ni vill bli en del av vårt team.

Vi har inga krav på utbildningar men en merit är om du haft en liknande tjänst.

Om företaget

Boetsbildemontering är ett företag som jobbar med att återanvända begagnade reservdelar. Vi har som mål att ta tillvara på så mycket som möjligt av dom fordon vi demonterar.

Sedan starten 2010 har vi vuxit med ca 30% per år, och idag omsätter Boets Bildemontering över 45 miljoner kronor. Vår anläggning på närmare 70 000 kvadratmeter ligger i Boet, mellan Ödeshög och Tranås. Vi är idag 25 medarbetare.

Boets Bildemontering är en komplett leverantör av nya och begagnade bildelar, och en av Sveriges snabbast växande bildemontering. Vi säljer bildelar till företag och privatpersoner över hela Sverige och till viss del på export.

Varmt välkomna med eran ansökan vi kommer intervjua löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boets Bildemontering AB

Placering

Ödeshög

Kontaktperson

Boets Bildemontering AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lager/Nydel i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons