Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerarbetare till företag i Skillingaryd

Lagerarbetare till företag i Skillingaryd

OnePartnerGroup · Vaggeryd · Ansök senast 24 maj (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en noggrann och framåt person? Har du dessutom truckkort? Då kan du vara den vi söker efter! 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Nu söker vi en lagermedarbetare till ett företag i Skillingaryd. Ta chansen att bli en del av vårt team! 

 

Vem kommer trivas med tjänsten?

Vi söker dig som är intresserad av att jobba på lager. Arbetsuppgifterna är varierande, bland annat kan det vara att plocka order och truckkörning. Du har truckkort med behörigheterna A2 och A4 och har erfarenhet av dessa truckar. Har du behörighet och erfarenhet av fler truckar är det meriterande. Som person är du social, framåt och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi ser att du har ett engagemang och intresse för lager och truckkörning. Vidare har du körkort och tillgång till bil samt hanterar svenska i tal och skrift.

 

Övrig information:

Placeringsort: Skillingaryd
Arbetstid: ständigt andra skift 
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse. 

 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega! Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. ida.syren@onepartnergroup.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup

Placering

Vaggeryd

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons