Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerarbetare för långsiktigt uppdrag i Helsingborg

Lagerarbetare för långsiktigt uppdrag i Helsingborg

JKS Sverige · Helsingborg · Ansök senast 27 maj (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker flera vassa personer som kommer arbeta inom lager. Du kommer vara anställd av oss på JKS och uthyrd till vår kund i södra Helsingborg som genomgår en spännande förändringsresa. Varierande arbetstider på heltid förekommer, dagtid, kväll och helg. 

Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat att ingå;
  • Truckkörning
  • Godsmottagning och utlastning
  • Orderplock
Arbetstiderna är förlagd dagtid kl. 06:45-15:30 ELLER två skift kl. 05:45-14:15 / 14:00-23:00. Dessa arbetstider är gällande fram till 1 oktober 2024, därefter är det högst troligt att samtliga medarbetare kommer att arbeta skift.

Krav, kompetens och erfarenhet
  • Erfarenhet inom lagerverksamhet
  • Truckkort B1-B4 och erfarenhet av B1 eller B3
  • Datorvana för att hantera olika system
  • Flytande svenska och god engelska
  • Möjlighet att arbeta heltid i sommar
Det är meriterande om du har erfarenhet inom logistik, systemet ASTRO WMS, lagerautomater samt truckkörning inom B5 och B6.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta både självständigt och i team. I den här rollen är det viktigt att du snabblärd och håller ett högt tempo i ditt dagliga arbete. Du tar initiativ, har en hög arbetsmoral och bidrar till en god trivsel på arbetsplatsen

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina på Ean@jksgroup.se, 0709 68 30 36. 

Vi ser fram emot din ansökan!

JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, som erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge med över 40 kontor i Skandinavien och med över 3500 medarbetare i uppdrag dagligen. 
Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete.
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JKS Sverige

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

JKS Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons