Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerabetare

Torsby · Torsby · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Lagerarbetare i din ansökan

Information om ansökan:Genom mail

Är du driven, kvalitetsorienterad och målmedveten? Då är detta en intressant möjlighet för dig.

Vestre Production AB i Torsby söker nu en lagerarbetare.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper för att kunna utveckla och skapa en fantastisk produktion och arbetsmiljö. Vårt mål inom Vestre är att skapa en inkluderande arbetsplats med stora möjligheter att kunna utvecklas i självgående team. Stort fokus ligger på säkerhet, hälsa, miljö samt kvalitet och leverans.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med erfarenhet av lagerhantering, har truckkort samt erfarenhet av truckkörning. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Du har datorvana och meriterande är om du har erfarenhet av affärssystemet Monitor men dock inget krav.


Du är en samarbets- och lösningsinriktad flexibel person som känner stort engagemang och ansvar i ditt arbete. Du är lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda.


Arbetsuppgifter:

I din roll som lagerarbetare kommer du att hantera den dagliga verksamheten på lagret och aktivt delta i arbetet med mottagning och utleverans av gods samt hantering av gods genom pack och plock. Ett perfekt jobb för dig som har en god lagervana sedan tidigare och trivs med att arbeta i lag samt har en god samarbetsförmåga.

Om Vestre

Vestre är ett norskt familjeägt företag som tillverkar möbler för offentliga miljöer, vi säljer våra produkter runt om i världen och den största marknaden är USA.

På Vestre tror vi att var och en av oss kan rädda världen. Lite grann.

Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Torsby

Placering

Torsby

Kontaktperson

Vestre Production AB

Vid ansökan:Ange referens Lagerarbetare i din ansökan

Information om ansökan:Genom mail

Dela jobbannonsen

Anmäl annons