Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lackerare, Toyota Uppsala

Toyota Uppsala · Uppsala · Ansök senast 22 maj (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du erfarenhet av lackering och vill bli en del av vårt glada gäng här på Biltrean skadecenter i Uppsala? Är du är en positiv och utåtriktad person som brinner för hög kvalité och gott samarbete? Då ska du söka rollen som lackerare hos oss. Du blir en del av ett tryggt och öppet företag som ser fram emot att träffa sin nya kollega!

Om tjänsten

Som lackerare hos oss jobbar du med hela lackeringsprocessen och du blir en viktig spelare i vår skadereparationskedja. Du ingår i ett team av totalt 13 personer med 6 skadetekniker, 3 lackerare och 2 skaderådgivare, reservdelsrådgivare samt skadechef. Tillsammans i teamet är ni nyckelpersoner för att vi ska hålla våra löften och kvalité till våra kunder. Vi jobbar med Toyota och Lexus som varumärken.

För att kunna uppnå optimalt resultat och smidig hantering har ni hjälp av vår nya färgblandningsrobot från PPG (Moonwalk). Allt för att få en så perfekt blandning som möjligt som kan ge dig som lackerare de bästa förutsättningarna att få en effektiv färghantering.

Vi har en toppmodern anläggning med ny utrustning och vi erbjuder dessutom utbildningar tillsammans med PPG för att du och dina kollegor ska kunna utföra ert arbete på bästa sätt.

Din profil

Vi förväntar oss att du som söker har goda kunskaper inom hela lackprocessen, dvs slipning, grundning, maskering, lackering samt polering. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift samt goda datorkunskaper. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att trivas hos oss är du noggrann som person med sinne och känsla för detaljer. Då vi idag är ett tight team som skapar en rolig arbetsmiljö tillsammans förväntas du även vara en lagspelare som stöttar och bidrar till gott samarbete mellan skadetekniker, lackerare och administration.

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta i ett tryggt, varmt och öppet familjeföretag som värnar om våra anställda och teamkänslan. Vi jobbar mycket med personalevent och strävar alltid efter en god arbetsmiljö med bra sammanhållning. Du blir snabbt en i gänget av positiva medarbetare som tar hand om varandra. Som anställd erbjuds du även andra förmåner såsom friskvårdsbidrag och ett fördelaktigt bilägande.

Övrigt

Omfattning: Heltid, provanställning 6 mån. Arbetstiderna är dagtid.

Placering: På vårt nyöppnade skadecenter på Edvard Berlingsgatan 5, Uppsala

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta John Juhlin, Skadechef via mail: john.juhlin@toyotauppsala.se eller via telefon: 018-65 99 86

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Krav

  • Erfarenhet av fordonslackering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort


Om arbetsgivaren - Toyota Uppsala

Med ett 70-tal anställda är Toyota Uppsala - Biltrean i Uppsala AB ett familjeägt bolag som sedan 70-talet varit Uppsalas återförsäljare av Toyota. Idag säljer och marknadsför Biltrean i Uppsala Toyota, Lexus, reservdelar och tillbehör tillsammans med service och bilrelaterade tjänster. Biltrean omsätter 2023 cirka 850 Mkr och är i ett expanderande skede.

I sann japansk anda, genom en ständig strävan efter att bli bättre, vann vi på Biltrean i Uppsala år 2022 priset Ichiban, ett ärofyllt pris som tilldelas den bästa Toyota-återförsäljaren i Sverige utifrån ett stort antal kriterier.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Toyota Uppsala

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons