Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lackerare till framtidens industrilackering

AHLEZON PRODUKTION AB · Heby · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Företaget

Ahlezon Produktion AB i norra Uppland är en av Mellansveriges största industrilackeringar. Med 12 medarbetare och 4 stora lackboxar hanteras dagligen tunga lastbilar, komponenter, asfalts- och ismaskiner i vår produktion. Vi arbetar för en god arbetsplats inom svensk industri där arbetsglädje, personligt ansvar och upplyftande attityd är nyckelord i verksamheten. Bolaget är en del av familjeägda Alesagokoncernen som strävar efter att bygga företag på lång sikt för en hållbar framtid.

Jobbet

Vi söker nu en erfaren lackerare till vår industrilackering i Östervåla. Tjänsten är på heltid och du ska ha goda kunskaper och erfarenhet inom våtlackering i industrisammanhang (med både hög- och lågtryckspump) samt ha god förmåga att samarbeta och arbeta i grupp och även kunna dela erfarenheter och kunskap med andra. Vi söker dig som brinner för att se andra lyckas och vill vara delaktig i att få dina medarbetare att växa i sina yrkesroller.

Arbetsuppgifter

Eftersom vi arbetar med olika typer av fordon och maskiner blir ingen dag den andra lik. Hos oss får du vara med i hela processen och lackera många olika typer av objekt. Du kommer bland annat att få arbeta med lackering, blästring, montering och förberedelse inför lack men även grundläggande servicearbete såsom pumprengöring, renhållning av lokaler och liknande. Hos oss arbetar vi för att varje medarbetare ska få utvecklas i sin yrkesroll och industrilackerare är ett yrke där du ständigt har möjlighet att lära dig nya saker oavsett hur mycket erfarenhet du har.

Viktiga egenskaper för yrket

- Ansvarsfull

- God känsla för detaljer

- Kan samarbeta med andra

- Behärskar svenska i tal och skrift

- Vill att lära dig nya saker

Ansökan

Vill du hjälpa oss att bygga upp framtidens industrilackering?

Skicka in din ansökan idag till kontakt@ahlezon.com.

Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AHLEZON PRODUKTION AB

Placering

Heby

Kontaktperson

Ahlezon Industrifastigheter AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons