Jobbsafari är en del avschibsted logo

Laborant

HYLTE PAPER AB · Hylte · Ansök senast 26 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

HYLTE PAPER AB är en av de mest moderna och miljövänliga pappersproducenterna med en lång och stolt historia. Vi producerar miljöcertifierat papper av världsledande kvalitet med råvaror från lokalt och ansvarsfullt brukade skogar. Bruket är beläget i Hallands inland ca 5 mil öster om Halmstad med en kapacitet på ca 250 000 ton tidningspapper.

Till vårt laboratorium söker vi nu dig med en positiv inställning och stort intresse för analys.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett jobb på vår laboratorieavdelning där du får ingå i ett litet team som arbetar tillsammans, samtidigt som du får vara del av en större arbetsplats med många möjligheter till utveckling. Rollen innebär ett fritt men ansvarsfullt arbete där du framför allt kommer arbeta med att utföra provtagningar och analyser.

Om tjänsten

Som medarbetare på vår laboratorieavdelning kommer du till största del att stötta upp vår laboratorieingenjör genom att förbereda, utföra, samt utvärdera olika typer av provtagningar på massa- och pappersprodukter samt vårt processvatten. Du rapporterar resultaten i vårt labbdatasystem och i vissa fall även till interna kunder. Därtill förekommer det att du har ansvar för laboratoriets instrument.

Du har ett nära samarbete med laboratorieingenjör, driftpersonal och underhållspersonal inom aktuellt arbetsområde. Vårt mål är att alltid leverera högkvalitativa analyssvar till våra produktionsenheter.

Vem är du?

Som person är du positiv med en proaktiv inställning till utmaningar där du fokuserar på att se lösningar i stället för problem. Du är nyfiken med intresse för att lära dig nya saker. I ditt arbete är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du ser vad som behöver göras och tar ansvar tillsammans med gruppen.

Eftersom vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma mål är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp tillsammans med dina arbetskamrater. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är motiverad samt kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Dina kunskaper och erfarenheter

Vi söker dig som har gymnasieexamen med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning. Det är meriterande om du har vidareutbildat dig inom ämnet samt om du har yrkeserfarenhet av laborativt arbete. Vi ser dock gärna även andra sökande till tjänsten. Därtill är B- körkort för manuell växellåda ett krav.  

 

Övrigt 

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Start för tjänsten kommer att vara i augusti.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Utvecklingschef Elisabet Tullander på telefon 070-274 93 13

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lovisa Karlsson på telefon 070-234 09 26. 

Sista ansökningsdag är 26 maj men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.   

 
På Hylte Paper värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HYLTE PAPER AB

Placering

Hylte

Kontaktperson

HYLTE PAPER AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons