Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvinnlig personlig assistent som timvikarie till centrala Lindesberg

Kvinnlig personlig assistent som timvikarie till centrala Lindesberg

Glaucus Assistans AB · Lindesberg · Ansök senast 5 juni (17 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Sommaren -24 i din ansökan

Glaucus Assistans – det kloka valet är det familjära bolaget med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi utför personlig assistans med genomgående hög kvalitet, god tillgänglighet och ett äkta personligt engagemang i allt som rör våra kunder och medarbetare. På vår hemsida kan du läsa mer om oss och våra värderingar www.glaucusassistans.se eller följ oss på Facebook och Instagram.

  • Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent gärna över 40 år för arbeta extra som tim- och sommarvikarie till äldre kvinna i centrala Lindesberg. Varierande arbetstider dag/kväll samt sovande jour.

I dina arbetsuppgifter ingår personlig omvårdnad. Som personlig assistent ser vi att du är lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och trygg i dig själv. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård- och omsorg är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Personlig lämplighet och personkemin är avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Vi kräver utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske.

Låter det intressant? Då är du välkommen att kontakta oss på kontoret i Uppsala på tel 018-470 30 18 eller skicka CV och personligt brev till info@glaucusassistans.se. Märk din ansökan med Lindesberg sommaren 24

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Glaucus Assistans AB

Placering

Lindesberg

Kontaktperson

Glaucus Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Sommaren -24 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons