Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalitetssamordnare

Centio · Stockholm · Ansök senast 25 okt. (158 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker enKvalitetssamordnare Bytespunkt Slussen till Trafikmyndighet i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.

Tjänsten är på heltid.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Uppdraget

Uppdraget omfattar en central roll i Bytespunkt Slussen. Du förväntas stötta Gruppens projektchef, biträdande projektchef samt projektledare.Kvalitetssamordnaren är ansvarig för att upprätta, införa, underhålla och ständigt förbättra dokument i enlighet med ledningssystem. I det arbetet ingår det att ta fram kvalitetsplaner, upprätta revisionsprogram, genomföra kvalitetsrevisioner samt kommunicera ut nya releaser av projekt- och programhandböcker. Kvalitetssamordnaren är även den som ser till att programmet arbetar i enlighet med uppsatta rutiner och processer. Du har även en central roll i framtagande av nya TJUT (tjänsteutlåtanden).

Uppdraget kommer med specifikt omfatta:

• Framtagande av beslutsunderlag till projektledare, bitr. projektchef och projektchef. Beslutsunderlag inför beslut i lednings- och styrgrupper.• Bistå projektledningen att säkerställa projektets arbetssätt genom att upprätta kvalitetssäkrande planer och rutiner (bland annat gällande kvalitetsstyrning, granskning, ändringshantering och dokumenthantering).• Upprätthålla och följa upp projektets kvalitetssäkrande planer och rutiner.• Sätta upp och ansvara för ändringsprocesser inom projektet.• Definiera och följa upp projektets kvalitetsmål.• Se till att kvalitetssäkrade planer och rutiner kommuniceras till samtliga berörda intressenter.• Rapportera till projektledningen samt koordinera kvalitetsarbete inom projektet.• Möjliggöra styrning och uppföljning av projektprocesserna genom tydliga mål och mätetal för processerna (KPI:er).• Säkerställa att kvalitetsrisker beaktas i projektets riskhantering.• Driva projektets förbättringsarbete i samarbete med övriga resurser på trafikförvaltningen. • Vid behov utbilda projektmedlemmar i kvalitetsfrågor.• Säkerställa ordning och reda för samtliga styrande dokument.• Vara programmets/projektets huvudsakliga kontakt gentemot avdelningens kvalitetsstrateg.• Säkerställa att program och projekt följer PPH samt övrigt regelverk• Representera programmet/projektet i IP kvalitetsnätverk för utbyte av kunskap och erfarenhet.• Representera TF och programmet/projektet i kontakt med olika externa parter och aktörer såsom myndigheter, leverantörer och entreprenörer.• Delta i projektrelaterade möten för att ta del av information om verksamhetens framdrift.Du måste känna dig trygg med att självständigt ta fram texter med en formell stil och korrekt grammatik.

Krav (OBS, obligatoriska)

Flytande svenska i tal och skrift.

Erhållit examen som högskole- eller civilingenjör (ej yrkeshögskola). Minst 5 års erfarenhet som kvalitetssamordnare i projektform.I minst 3 projekt beredit och skrivit beslutsunderlag för projekt eller program.ISO 9001-utbildning alternativt erfarenhet av kvalitetsuppföljning med minst två olika kvalitetsledningssystem - Kvalitetsledningssystemen ska framgå i CV.Arbetat inom minst ett bygg- eller infrastrukturprojekt med en projektstorlek över 300 mnkr. Budget ska framgå i CVUtbildning inom XLPM, eller minst 3 års erfarenhet av att arbeta med metodiken i projekt. Ange i CV en referensperson för varje projekt och referenspersonens funktion samt kontaktuppgifter.

Meriterande

Hänvisa till minst ett projekt där man samordnat kvalititetsfrågor mellan projekt och en ledningsfunktion exempelvis: sektion/avdelning/företagsledning.Hänvisa till minst ett projekt där man självständigt tagit fram text till TJUT (tjänstemansutlåtande) i en offentlig verksamhet (kommun, region, stat).

Om oss

Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.

Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.

Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.

För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.

Läs gärna mer om oss på centio.se.

Vänligen skicka ditt CV på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Centio Consulting Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons