Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalitetsansvarig till TopFormula Healthcare AB

Kvalitetsansvarig till TopFormula Healthcare AB

TopFormula Healthcare AB · Västervik · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Till vår expansiva och innovativa kund Topformula söker vi nu en erfaren och engagerad Kvalitetsansvarig med strategisk höjd. Varmt välkommen med din ansökan!

 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Kvalitetsansvarig är du en nyckelmedarbetare och ansvarar för det totala kvalitetsarbetet hos Topformula.  

Du bidrar aktivt till verksamhetens utveckling beträffande kvalitet, inköp och produktion och ser till att givna instruktioner och rutiner följs enligt gällande certifieringsprogram och standards.

I rollen bidrar du också starkt till Topformulas utveckling genom att ta fram förslag till förändringar, förbättringar och åtgärder. Du ansvarar vidare för företagets kvalitetskontroll och utbildar personal i kvalitetsfrågor. Vi ser att samarbete är nyckeln för att vi som företag ska lyckas och du kommer bland annat ha en viktig uppgift i att stötta och hjälpa dina kollegor vid problemlösning. 

Som Kvalitetsansvarig bistår du vidare med 

  • sammanställning, analyser och statistik.
  • faro-och leverantörsbedömningar, 
  • hantering av avvikelser, grundorsaksanalyser 
  • framtagning och genomförande av CAPA-planer

Du som Kvalitetsansvarig ingår som en naturlig medlem i Topformulas ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.  Placeringsort är i Västerviks kommun. 

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som person är noggrann och strukturerad. Balanserar fokus på resultat och fakta väl. Vidare är du duktig på att samarbeta med och motivera andra kopplat till ditt specialistområde. Vi tror att du har en entreprenöriell ådra, du trivs med att arbeta i en miljö där tillväxt såväl som ständiga förbättringar är i focus.   

 Du har relevant högskole-/universitetsutbildning, eller motsvarande, och flera års erfarenhet av att arbeta med kvalitetsfrågor i första hand i tillverkande företag. Slutligen besitter du goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. 

 

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en direktanställning hos Topformula Healthcare AB. Alla frågor kring den här rekryteringen går via rekryteringskonsulten Michael Gross som nås på 070-340 83 66 eller michael.gross@eterni.se.

 

ÖVRIG INFORMATION

Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se

Vi använder löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!


 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TopFormula Healthcare AB

Placering

Västervik

Kontaktperson

Eterni Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons