Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalificerad behandlare

Arlövsgårdens HVB · Lomma · Ansök senast 3 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Behandlare HVB i din ansökan

Vill du göra skillnad för ungdomar? Nu söker vi på Arlövsgårdens HVB en kvalificerad behandlare till vårt behandlingshem.


Vår värdegrund

Arlövsgårdens HVB utgår från människors lika värde och FNs barnkonvention. Vi tror på allas möjlighet till förändring. Vi möter alla med respekt, genuint intresse och engagemang. Vi använder oss av ett lågaffektivt förhållningssätt. Arlövsgårdens HVB är en plats som präglas av trygghet, kommunikation och empati.

Om oss

Arlövsgårdens HVB är ett behandlingshem som tar emot ungdomar (flickor, pojkar, icke-binära) i åldrarna 14 till 19 år med psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik, självskadebeteende, riskbeteenden mot våld, kriminalitet.

Att arbeta med unga människor är bland det viktigaste och mest givande en kan göra. Med många år i branschen har vi erfarenhet, är väletablerade och har ett gott rykte – samtidigt som drivkraften att utvecklas och bli bättre alltid finns.

Arbetet på Arlövsgårdens HVB utgår från ett lågaffektivt bemötande. Vi satsar fortlöpande på vidareutbildningar och använder oss av t.ex. RePulse, ART, Kriminalitet som livsstil, KBT och MI i vårt dagliga arbete. All personal deltar i extern handledning.

Arlövsgårdens HVB är en attraktiv arbetsplats med högt medarbetarfokus som genomgående präglas av en humanistisk människosyn. Vi värdesätter god stämning, och verksamheten genomsyras av engagemang och delaktighet. Vi tar till vara varje medarbetares kompetens och alla ges möjlighet att vara med och forma verksamheten.

På Arlövsgårdens HVB arbetar vi tillsammans för att både vuxna och ungdomar ska må bra. Vi hjälps åt och tar stöd av varandra.

Du kommer att arbeta på ett rullande schema med varierande arbetstider – dygn med sovande jour, kvällar och helger. Schemat du kommer att gå på omfattar en hel del ob-tid.


Om tjänsten på Arlövsgårdens HVB

Som behandlare är du med och planerar och deltar i ungdomens dagliga aktiviteter, du fungerar som stöd i ungdomens vardag och arbetar behandlande utifrån individuella genomförandeplaner och mål. Du deltar i kontakt med nätverk, vårdnadshavare, skola och socialtjänst. I tjänsten arbetar du också aktivt med dokumentation i olika former. Du kommer att vara kontaktperson för 1-2 ungdomar som du ansvarar för: du kartlägger ungdomens behov, gör upp behandlingsmål och håller i nätverksarbetet med ungdomens nätverk.


Om dig

Vi ser gärna att du är en trygg och stabil person med positiv syn på livet. Du är engagerad och lyhörd med ett lågaffektivt förhållningssätt. Du behöver också ha en utbildning som behandlingspedagog, socionom eller därmed jämförbar eftergymnasial utbildning inom vård och omsorg (minst två år). Det är meriterande om du har erfarenhet av behandlingsarbete med ungdomar. Vi välkomnar sökande av båda könen oberoende av etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


Ansökan

Skicka din ansökan till jenny.larsson@arlovsgarden.se och ange ”Behandlare HVB”.

Anställningsintervjuer påbörjas direkt och tillsättning av tjänsten kan ske under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister lämnas alltid innan tjänsten tillsätts och vi gör alltid en bakgrundskontroll.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arlövsgårdens HVB

Placering

Lomma

Kontaktperson

Arlövsgårdens HVB AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Behandlare HVB i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons