Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundtjänstmedarbetare till Fraktjakt

Fraktjakt AB · Jönköping · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobb i din ansökan

Om jobbet

Fraktjakt har varit en betrodd partner inom frakt och logistik sedan 2009, specialiserad på att erbjuda effektiva och skräddarsydda fraktlösningar för våra kunder. Med 16 dedikerade medarbetare, varav 4 är en del av vårt dynamiska kundtjänstteam, arbetar vi mot att leverera högkvalitativ service och skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

Fraktjakt erbjuder molnbaserade tjänster som gör det enkelt för våra kunder att boka frakter. De frakter vi hanterar kommer huvudsakligen från olika webbutiker och skickas både till privatpersoner och företag över hela världen.

I vår vardag möter vi mestadels företagskunder och stöttar dem med allt från att justera leveransadresser till att boka upphämtningar. Vårt jobb är att genom en briljant service tillgodose kundernas behov av enkelhet och flexibilitet, både genom att lösa problem och att erbjuda våra lösningar till nya kunder.

Vi hjälper våra kunder över både telefon, chatt och e-mail. Hos oss finns därför möjligheten att delvis jobba hemifrån. Genom våra avtal med olika fraktbolag agerar vi som en bro mellan kundens önskemål och fraktbolagens tjänster, därför är det meriterande om du har erfarenhet från branschen och förstår dynamiken i frakt- och logistikvärlden.

Vem är du?

Vi letar efter en stjärna som är redo att ta på sig rollen som vår huvudsakliga röst via telefonen. Är du den personen som brinner för att erbjuda kundservice av världsklass? Har du tidigare erfarenhet inom kundtjänst, teknisk support eller försäljning och längtar efter att ta ett större ansvar över dina ärenden?

Då är det kanske just dig vi söker. Möjlighet att växa inom bolaget med fler kompetenser.

Som vår nya kundtjänstmedarbetare kommer du att vara vår huvudsakliga kontakt via telefon. Du kommer att guida våra kunder genom deras frågor och behov, från start till mål, och bli det ansikte utåt som våra kunder litar på och känner igen. Du kommer att möta en variation av unika kundärenden där din kreativitet och samarbetsförmåga kommer att vara avgörande för att hitta de bästa lösningarna.

Utöver att bli en del av ett fantastiskt team erbjuder vi en möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens inom vårt varierande verksamhetsområde. Du kommer att få arbeta i stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik.

Vi lägger störst vikt vid din personlighet. Förutom att vara social och snabbtänkt, värdesätter vi även flexibilitet och förmågan att hantera olika situationer med lugn och professionalism. Att kunna lösa problem effektivt och kommunicera på ett tydligt sätt är avgörande för att leverera en högkvalitativ kundservice.

Är du dessutom tekniskt kunnig inom datorer är det meriterande, trots att våra system sköter det mesta med några knapptryck är det bra att kunna förstå vad som sker i bakgrunden.

Erfarenhet inom logistik- eller transportbranschen är uppskattad och kan underlätta förståelsen för våra kunders behov och branschens dynamik.

Flera av våra kunder är engelsktalande så du behärskar både Svenska och Engelska flytande i tal och skrift.


Senast den 30:e april önskar vi ha din ansökan.

Märk din ansökan med "Kundservice" och mejla din ansökan med cv och personlighet brev till jobb@fraktjakt.se


Placering: Jönköping

Omfattning: Heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fraktjakt AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Fraktjakt AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobb i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons