Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundservicechef till AB Karlskronahem

Zimmermans Rekrytering & HR Konsult AB · Karlskrona · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Karlskronahems vision är att vara en stolt framtidsbyggare för generationer. Ett bra och tryggt boende är en viktig del av livet. Det gör i sin tur Karlskronahem viktigt för många människor och för staden och kommunen Karlskrona. Vi är stolta över att vara en del av Sveriges Allmännytta, och över vårt uppdrag att erbjuda ett bra boende för alla genom att kombinera samhällsansvar med affärsmässighet. Uppdraget ger stora möjligheter men också utmaningar. Genom att ta hand om hyresgäster, fastigheter och medarbetare levererar vi vårt uppdrag och bygger ett hållbart Karlskronahem.

Karlskronahem är summan av medarbetarnas engagemang och kunskap. Att attrahera och behålla rätt medarbetare och kompetens är en viktigt för bolagets utveckling

Arbetsbeskrivning

Du får en betydelsefull position i hjärtat av Karlskronahems Uthyrning- och Bostadserviceavdelning. Du kommer att vara en operativ chef och leda ett kreativt och sakkunnigt team vars funktion är att leverera högsta kvalitet och service till bolagets kunder och andra externa och interna kontakter.

Arbetet ger dig möjlighet att dagligen coacha dina medarbetare till att prestera på bästa sätt utifrån deras unika förutsättningar. Genom att samverka med dina chefskollegor kommer ni tillsammans att driva verksamheten åt rätt håll utifrån affärsmål och verksamhetsplan. Du arbetar med att ge din personal bästa förutsättningar i form av i arbetsledning och uppföljning av mål- och nöjdkundindex samt förbättringsarbetet som är kopplat till detta. Du arbetar även operativt gällande hela serviceavdelningen och teamets arbetsuppgifter så som felanmälan, kundservice i bobutiken, hantera boserviceärenden, felanmälan och övrig administration kopplat till uthyrning av hela företagets objekt. Som chef är det du som har personal- och arbetsmiljö, resursplanering samt kompetensutveckling av teamet.

Allt arbete sker i nära samarbete med ledningen och andra avdelningschefer, förvaltare, bovärdar och övriga för att erbjuda kunder och hyresgäster en hög service inom ramen för fastighetsägaransvaret. I rollen rapporterar du till VD

Matchar du profilen?

Vi söker dig som vill vara med och påverka och utveckla vår verksamhet med ett stort engagemang och mod. Vi ser gärna att du har ett starkt positivt driv gällande utveckling, nya idéer och smarta lösningar för ökat samarbete framledes.

Du är en naturlig ledare som tar initiativ och driver på teamets och avdelningens gemensamma processer och höja dess effektivitet och nöjdkundindex.

Du har ett kommunikativt och genuint sätt att ta dig an mötet med människor. Här erbjuds en stor variation av kontakter och möjligheter till relationsbyggande sammanhang. Du vet att din uppgift är att på bästa sätt coacha och stötta ditt team på ett kvalitativt och effektivt sätt för att uppnå avdelningens och företagets gemensamma mål. Servicen finns naturligt hos dig och din ambition att alltid leverera är med dig i arbetsvardagen. Vi tror dessutom att du ofta få höra att du är rak och tydlig i din kommunikation.

Vi vill att du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet i chefsposition innehållande personalansvar. Du har även erfarenhet av operativt arbete i kundservice. Det är meriterande om du har med dig någon utbildning i arbetsrätt samt ledarskap. Utöver det ser vi gärna att du har med dig en allmän systemkompetens och är van att arbeta i Officepaketet. Har du dessutom erfarenhet av fastighetsservice sedan tidigare är det ett plus.

Du gillar omväxlande arbetsmiljö då stora delar av arbetet utförs ute på fältet i alla fastigheter. För att ta dig dit behövs självfallet ett B-körkort. Ett annat måste är att du talar svenska och engelska obehindrat. Har du dessutom ett annat språk i bakfickan är det ytterst positivt.

Det här behöver du veta

  • Heltid, provanställning
  • Start omgående enligt överenskommelse
  • Ort - Karlskrona
  • Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande
Kontaktuppgifter och ansökan

Ansöker gör du med CV och personligt brev. Om du har frågor kring ansökan kan du kontakta:

Pernilla Von Reis – pernilla@zimmermans.se

Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser. Observera att vi pga GDPR inte tar emot ansökningar via e-post utan endast via vårt kandidatsystem.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Om Företaget

Karlskronahem är Karlskronas största bostadsbolag och äger och förvaltar cirka 3 850 hyresrätter. Bolaget ägs av Karlskrona kommun och i beståndet finns hyresrätter, mer än 400 studentbostäder, ett tiotal omsorgsboenden och ett mindre antal kommersiella lokaler. Sammanlagt äger Karlskronahem cirka 35 % av hyresrätterna i kommunen. Som medarbetare på Karlskronahem påverkar du – varje dag.Du påverkar hur våra kunder upplever oss, du påverkar vårt ekonomiska resultat och du påverkar hur vi trivs tillsammans. Vi är inte jättemånga. Små saker, som hur du väljer att göra och vara, är det som bygger vår arbetsplats och bolaget Karlskronahem.

Lär känna oss närmare på www.karlskronahem.se Facebook-länkhttps://www.facebook.com/karlskronahem

Instagram-länkhttps://www.instagram.com/karlskronahem/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Zimmermans Rekrytering & HR Konsult AB

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Zimmermans Rekrytering & HR Konsult AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons