Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundmottagare/Säljare Bildelar

Jämtlands Bildemontering · Östersund · Ansök senast 1 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om jobbet

I din roll ska du hjälpa kunden till ett klimatsmart ochtryggt val av rätt reservdelar, till bra kvalitet och bra garanti. Vår möjlighet att kombinera nytt och begagnat ger också den bästa ekonomiska lösningen för kunden och den minsta miljöpåverkan.

Dina arbetsuppgifter innefattar att ta order och förfrågningar via telefonoch i butik samt genom diverse datorsystem,göra inköp av bildelar, offerter och kalkylervia våra olika affärssystem. Du ska kunna identifiera kundens behov och snabbt och säkert leta rätt på rätt reservdelargenom våra IT-system, samt hanteragarantihandläggning mm.Även vissa kundbesök kan förekomma. Att ta initiativ, skapa nya kontakter och bygga långvariga kundrelationer är en viktig del av arbetet.

För oss är det även viktigt med en bra dynamik i arbetsgruppen och vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna

Din profil

Du som kundmottagare/säljare är företagets ansikte utåt och därför är det viktigt att du är lyhörd och skicklig på att anpassa dig i olika situationer såväl som till kunden. Du är positiv och engagerar dig för varje kund och har självklart viljan att ge våra kunder det där lilla extra, även om det ibland är stressigt och kräver ett högt tempo. Du ska vara noggrann, ansvarsfull, och hagod social förmåga samt att kunna uttrycka dig väl i bådetal och skrift på svenska.

Du som söker denna tjänst bör hagod erfarenhet av bildelar och dess funktioner. Du ska vara serviceinriktad och ha god datorvana då nästan all försäljning sker vid dator.

Du ska vara flexibel och ha lätt att samarbeta med kollegor och kunder.

Fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Om företaget

Jämtlands Bildemontering är ett företag som jobbar med att återanvända och sälja begagnade reservdelar till bilar och övriga lätta fordon. Vi är också återförsäljare för BDS/Atoy och tillhandahåller även nya reservdelar samt tillbehör.

Våra kunder är företag, verkstäder, försäkringsbolag, kommuner och privatpersoner. På vår anläggning har vi delar till alla bilmärken och modeller, samt även till snöskoter, moped, mc, ATV, husvagn och husbilar.

Vi startade 1978 och sysselsätter i dag 25 personer. Vi demonterar årligen ca 2000 fordon, många av nyare årsmodell som vi köper in från försäkringsbolag, men även äldre fordon hanteras. Vår anläggning på närmare 40 000 kvadratmeter ligger i Östersund.

Sedan 2021 tillhör vi koncernen Autocirc som är störst i Europa med att skapa återvinningscykler mellan olika skeden av återvinningsprocessen inombilindustrin, och genom detta göra andrahandsmarknaden till förstahandsvalet. Ett hållbart och smartare val, för bilindustrin, samhället och framförallt för nästa generation.

Vi strävar ständigt efter att tillvarata och återinföra så mycket fungerande delar som möjligt tillbaka in på marknaden, det som inte kan återanvändas direkt, går till vidareanvändning eller materialåtervinning. Detta ska göras på ett så ansvarsfullt och kvalitativt sätt som möjligt.

Våra medarbetares hälsa och säkerhet är viktig för oss, vi är måna om att alla ska trivas hos oss, känna sig delaktiga och hörda.

Företaget är ISO-certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001

Övrigt

Tjänsten avser heltid, måndag till fredag och tillsvidareanställning med fast lön enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan redan idag då urvalsarbetet sker löpande, och tjänsten ska tillsättas snarast. Sista ansökningsdag är 30 april.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jämtlands Bildemontering

Placering

Östersund

Kontaktperson

Jämtlands Bildemontering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons