Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundmottagare till Iveco Malmö

Iveco Malmö · Burlöv · Ansök senast 12 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Kan du behålla överblicken och ditt goda humör när det verkligen gäller? Älskar du bilar, kundmötet och affärer och vill vara en del av vår spännande resa? Då har vi en möjlighet för dig!

Om tjänsten

Som kundmottagare hos Iveco kommer du främst att arbeta med att möta våra kunder i verkstaden vid disk, via telefon och mejl. Du behöver därför ha en god känsla för service och ha inställningen att alltid försöka hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Du kommer vara ansiktet ut mot kunden och ansvara för att kunden får en positiv upplevelse. Det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera både på svenska och engelska i både tal och skrift. Eftersom stor del av dina arbetsuppgifter blir administrativa behöver du ha ett systematiskt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och bra administrativa kunskaper.

Som kundmottagare kommer du planera och fördela det dagliga arbetet för verkstaden, samt följa upp att utfört arbete håller tidsramar och kvalitet, med allt från bokning av arbete och förberedelser till mottagning av kund och fordon. I rollen ingår också att upprätta kostnadsförslag för beställda reparationer och servicearbeten, och det är därför viktigt att du har mekaniskt förståelse för vad händer inne på en verkstad. Du kommer använda många olika system i din arbetsdag och behöver därför vara teknisk av dig och inte rädd för nya system.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande tjänst där du får arbeta med ett välkänt varumärke i branschen och högkvalitativa produkter. Vi har en bra social arbetsmiljö med en informell och direkt ton och kompetenta och duktiga kollegor som hjälper dig att växa med arbetsuppgifterna.

Vi är en ansvarstagande arbetsgivare som säkerställer och erbjuder schyssta och rättvisa arbetsvillkor. Vår verksamhet omfattas av kollektivavtal och självklart har du tjänstepension hos oss.

Din ansökan

Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag eftersom tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Heidrun Thorsteinsdottir, rekryterare, på telefon: +45 22 34 66 57.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Iveco Malmö

Placering

Burlöv

Kontaktperson

Iveco Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons