Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kund i hägersten söker personliga assistenter

Igs Assistans AB · Stockholm · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Vid ansökan:Ange referens KS 1037 i din ansökan

Information om ansökan:Skicka CV och personligt brev via mejl/hemsida

Vi letar efter dig som vill börja att arbeta som personlig assistent på timmar men sedan eventuellt gå på en fast rad på cirka 70% preliminärt från och med 1/7/2024. Arbetstiderna på vardagar är 07-16 samt 16-00 och på helgen arbetar man 09-16 eller 16-00.

Om kunden:

Som personlig assistent är du mitt stöd så att mitt liv fungerar på bästa möjliga sätt. Jag vill själv bestämma vad och hur, men behöver hjälp för att kunna planera och genomföra allt. Jag är en aktiv och glad tjej men begränsad i rörelse och tal. Jag använder elrullstol och är ofta ute och rör på mig. Jag går på daglig verksamhet och ibland på sjukgymnastik. Mina intressen består i att träffa kompisar, chatta, gå ut och dansa, samt resa. Det är bra om du har erfarenhet av liknande arbeten. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, eftersom jag p.g.a. vissa talsvårigheter ofta behöver hjälp med detta. Det är också ett plus om du har ett visst mått av dataintresse.

Om arbetsplatsen:

Du kommer att ingå i en liten grupp assistenter som har ett nära samarbete med varandra, sin kund, sin arbetsledare och sin arbetsgivare.

Om dig:

Det är viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom att du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad.

Eftersom du kanske inte kommer att arbeta så ofta är det viktigt att du har erfarenhet av personlig assistans eller annan omsorgsverksamhet sedan tidigare.

Det ingår en del stillasittande mellan varven. Det är viktigt att du kan hantera detta på ett professionellt sätt.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden mellan 30-55 år, men personlig mognad är viktigare än ålder.

Om arbetsgivaren:

IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 200 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.

Om ansökan:

Skicka både CV och personligt brev via mejl eller via vår hemsida.

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.

Övrigt:

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Igs Assistans AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Igs Assistans AB

Vid ansökan:Ange referens KS 1037 i din ansökan

Information om ansökan:Skicka CV och personligt brev via mejl/hemsida

Dela jobbannonsen

Anmäl annons