Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kreativ Marknadsförare till E-handelsbolag

Purefun Group · Växjö · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Är du en nytänkande marknadsförare med kreativ ådra och en passion för att engagera din publik på innovativa sätt? Purefun Group, en framstående aktör inom e-handel, söker nu en dynamisk Marknadsförare redo att omdefiniera gränserna för vår marknadskommunikation. I denna roll får du chansen att forma och utveckla vår marknadsföringsstrategi på våra olika marknader inom vårt segment för sexuell hälsa under varumärkena Vuxen och BlushMe.

Som Marknadsförare hos Purefun Group blir du vår kreativa spjutspets i hur vi finner nya kunder, men också säkerställer relationen med våra befintliga. Du kommer att driva arbetet med att finna nya sätt för att nå och engagera vår målgrupp, från traditionella kanaler till de senaste digitala plattformarna. Ditt arbete kommer att innebära allt från att skapa fängslande kampanjer och samarbeta med influencers till att utveckla partnerskap och utforma kreativt material som fångar vår unika identitet. Du är bekväm i att själv stå framför kameran och exempelvis kunna intervjua, göra produktdemonstrationer och engagerande filmer. En del av rollen kommer även att vara att arbeta med att stärka och utveckla våra egna produktlinjer inom sexuell hälsa.

Vad Vi Söker:

  • En visionär med förmågan att tänka både kreativt och strategiskt.
  • Erfarenhet av att leda marknadsföringskampanjer över flera kanaler, inklusive digitala medier, sociala plattformar och eventuellt även traditionella medier.
  • Skicklighet i att bygga och underhålla relationer med influencers och strategiska partners.
  • En innovatör som ständigt söker nya och kreativa sätt att engagera och utöka vår målgrupp.
  • Erfarenhet av att analysera marknadstrender och kundbeteenden för att anpassa och förbättra kundresan.
  • Dig med erfarenhet av att bygga upp följarbaser med engagerade följare på en eller flera sociala plattformar.
  • Dig som är orädd, vågar testa nya vägar och metoder för att säkerställa att vi alltid utmanar oss själva och branschen.

Dina Huvudsakliga Arbetsuppgifter:

  • Driva den kreativa utvecklingen av vår marknadsföring, från idé till genomförande.
  • Engagera vår målgrupp genom mångsidiga kanaler och initiativ, inklusive influencers och strategiska partnerskap.
  • Utveckla och genomföra innovativa annonseringskampanjer som speglar våra varumärkens unika nischer.
  • Övervaka och analysera marknadstrender och kunddata för att kontinuerligt förbättra kundkommunikationen och upplevelsen.

Vad Vi Erbjuder:

  • En kreativ roll i en entreprenörsdriven och växande e-handelskoncern.
  • Möjligheten att arbeta med flera varumärken, Vuxen och BlushMe på flertalet marknader.
  • En kultur som uppmuntrar innovation, personlig utveckling och teamarbete.
  • Stor frihet under ansvar, där dina idéer och ditt engagemang kan göra verklig skillnad.

Är du redo att anta utmaningen och bli en drivande kraft i Purefun Groups framtid? Skicka in ditt CV och personligt brev till tobias@purefun.se och berätta hur du kan bidra till vår fortsatta framgång. Vi ser fram emot att höra dina idéer och välkomna dig till vårt team!

Purefun Group är en e-handelsgrupp som driver, utvecklar och förvärvar e-handelsbutiker och varumärken. Bolaget driver idag flera lokala webbutiker i Norden inom segmenten sexuellt välbefinnande, hundtillbehör samt fest, kalas och roliga prylar. Bland annat e-handelsbutikerna Vuxen, BlushMe, Doggie och Roliga Prylar & PartyNinja.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid placerad i centrala Växjö med start så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Purefun Group

Placering

Växjö

Kontaktperson

Purefun Commerce AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons