Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kravanalytiker sökes för IT som gör verklig nytta!

Kravanalytiker sökes för IT som gör verklig nytta!

Agio · Stockholm · Ansök senast 15 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker fler engagerade och drivna kravanalytiker som brinner för att arbeta med IT-stöd som gör verklig nytta! Stationeringsort: Stockholm Tillsvidareanställning på heltid.

Vill du vara en del av vårt framgångsrika team?

Agio har lång erfarenhet inom offentlig sektors digitalisering. Hos oss arbetar några av Sveriges vassaste konsulter inom området och vi ska bli fler!

Din kommande roll Du kommer att ingå i vårt team med erfarna verksamhetsutvecklare och kravanalytiker med expertkompetens inom myndigheters digitalisering.

Du kommer bl a attarbeta med:

  • kravhantering av IT-lösningar hos större offentliga verksamheter
  • informations- och begreppsmodellering
  • processutveckling och automatisering

Du och dina erfarenheter Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet som kravanalytiker. Du är van att driva arbetet med att detaljera krav utifrån verksamhetsbehov.

    Du harutbildning inomSystemvetenskap, Informatik, Datavetenskap eller annan relevant universitetsexamen.

    Som person söker vi dig som har en förmåga att sätta dig in i olika verksamhetsområden för att förstå behov och verksamhetsnytta. Du är flexibel, prestigelös och trivs med att samverka och kommunicera med andra.

    Vi erbjuder dig Agios personalidé är att det skall vara kul och utvecklande på jobbet. Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi erbjuder en miljö där människor trivs.

    Du kommer att ingå i ett team med 20 andra drivna konsulter med kompetenser inom bl a kravhantering, UX, verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning och informationshantering, Tillsammans i teamet och med våra säljare formar ni våra erbjudanden och hur vi bäst hjälper våra befintliga och nya kunder.

    Uppdragen är oftast på heltid hos våra kunder och matchas utifrån dina erfarenheter, dina drivkrafter och din individuella utvecklingsresa.

    Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal — vi tar ansvar för Dig och Dina kollegor.

    Är du redo för nya utmaningar då är vi redo att satsa på dig? Vänta inte – ansök nu! Sista ansökningsdag är den 15 maj2024.

    Urval sker löpande.

    Välkommen med din ansökan!

    Kontaktinformation Annika Sällström annika.sallstrom@agio.se 070-373 33 10

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Agio

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Agio System och Kompetens i Skandinavien AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons