Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kranbilschaufför

Adsup AB · Malmö · Ansök senast 27 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om arbetet

Som kranbilschaufför på Krandepån kommer du att ansvara för säker körning och effektiv användning av kranutrustning. Din huvudsakliga uppgift är att leverera och hantera laster i och runt Skåne. Arbetet innebär även regelbundet underhåll av kranbilen för att säkerställa dess funktion och utseende. Tidiga morgnar, sena kvällar och vissa helgskift kan förekomma beroende på kundbehov.

Krandepån är en del av en familjedriven koncern med lång erfarenhet inom branschen. Tillsammans med våra systerföretag bildar vi en stabil och bred grund för verksamheten. Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa tjänster inom transport och industri, och vi är stolta över att drivas av familjeanda och gemenskap.

Om dig

Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och engagerad. Att kunna samarbeta och hitta lösningar är viktigt då du kommer att arbeta i grupp med andra medarbetare. Tidigare erfarenhet av liknande arbete och en passion för att växa tillsammans med företaget är en fördel. Arbetet kräver flexibilitet och en vilja att representera företaget på ett professionellt sätt i alla lägen.

Krav

  • CE-körkort
  • YKB
  • Erfarenhet av körning med kranbilar

Meriterande

  • Erfarenhet inom transportbranschen
  • Tidigare erfarenhet av kundservice
  • Vana av underhåll av fordon

Övrigt

Omfattning: HeltidPlaceringsort: Malmö

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adsup AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Adsup AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons