Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsultuppdrag innesäljare till Folkspel

PS Partner · Partille · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

PS Partner söker nu en innesäljare till ett konsultuppdrag hos vår kund Folkspel. Uppdraget är på 100% med start så snart som möjligt och sträcker sig till sista december 2024.

Nu letar vi efter en vinnarskalle! Någon som brinner för att utveckla affärer och försäljning! Någon som älskar att arbeta med människor! Någon som vill arbeta på ett företag som verkligen gör skillnad för svenskt föreningsliv!Är det Dig vi letar efter?Vilka är Folkspel?Folkspel Ideell Förening ägs till 100 % av svenskt föreningsliv (folkrörelserna), via 74 riksorganisationer med ca 5 miljoner medlemmar.Folkspel är 150 anställda med en årsomsättning på ca 1,8 miljarder. Deras uppdrag är att via lotteriverksamhet göra det möjligt för folkrörelserna att kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Några av deras produkter är BingoLotto och Sverigelotten. Genom åren har Folkspel genererat 17 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Läs mer: www.folkspel.se.Vad blir din uppgift hos Folkspel?Som innesäljare på Folkspel hjälper du föreningar och lag runtom i Sverige att stärka sin ekonomi genom våra produkter Bingolotto, Sverigelotten och Julkalendern.Du kommer att:- Via telefonsamtal, digitala möten och mejl, skapa affärer med hjälp av Folkspels produkter som i sin tur stärker ekonomin hos de föreningar du ansvarar för.- På ett affärsmässigt och proffsigt sätt engagera de människor du har kontakt med.- Driva affärer/samarbeten över tid tillsammans med dina föreningar.- I dialog med Säljledare löpande planera och presentera ditt arbete.- Logga dina besök och ditt arbete löpande i vårt affärssystem CRM.- Planera och genomföra dina kontakter/samtal enligt företagets säljstrategi och mötesstrategi.- Bygga så väl stora som små affärer med hjälp av vår produktportfölj.- Med företagets mål som grund optimera försäljningen- Löpande logga/koppla dina kontakter/samtal i Outlook och uppdatera kundinformation i vårt CRM-system- På ett affärsmässigt och proffsigt sätt engagera de människor du har kontakt med.För att lyckas i rollen krävs det att du är affärsmässig, driven och resultatorienterad. Du har ett stort intresse att utvecklas och du kan komplettera ditt driv och din vinnarskalle med ett hjärtligt engagemang tillsammans med dina kollegor. Som person är du prestigelös, lösningsorienterad, trivs med att arbeta självständigt och tar dig gärna an nya utmaningar och arbetsuppgifter. Du är inspirerande som person och trivs som bäst när du träffar kunden.Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang och goda affärer!Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kund.Det är bra om du har- Erfarenhet från försäljning.- Erfarenhet från föreningslivet, kanske som ledare eller från någon form av styrelsearbete.- Goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.- Goda kunskaper i svenska tal och skrift.AnsökanSkicka in din ansökan/intresseanmälan så snart som möjligt, vi arbetar med ett löpande urval. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Sandra Syrén Eriksson 0706780333

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PS Partner

Placering

Partille

Kontaktperson

Ps Partner AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons