Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsultchef till Agito Skola och förskola

Konsultchef till Agito Skola och förskola

Stockholm, Drottningatan 61 · Stockholm · Ansök senast 9 juni (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Kan du bemanning på dina fem fingrar och brinner för försäljning och relationer? Är du redo för den roligaste tiden i din karriär? Då tycker vi på Agito att du ska ta chansen att söka denna roll som innebär att du är ansvarig för att bygga upp ett helt nytt affärsområde hos oss.

Vilka är vi?

På Agito har vi nära till skrattet och fantastiskt roligt på jobbet. Vi stöttar varandra och inspirerar varandra varje dag. Vi firar framgångar men är också transparenta när något går fel. Det är okej att misslyckas hos oss. Så länge vi växer och lär oss av misstagen. Vi kan uppfattas som en pratsam grupp som älskar att föra livliga diskussioner med högt i tak. Hela tiden med hjärtat på rätt ställe. Hårt arbete och grovjobb är självklart för oss i rollen som säljande konsultchef på Agito.

Våra processer är inte supertydliga och dom förändras löpande, ibland dagligen. Men det är tack vare denna förmåga att snabbt ändra riktning och strategi som gör oss unika och snabba på bollen där andra kan tappa fart. Det som också gör oss unika från våra konkurrenter är det värde vi bidrar med i våra dialoger med kunder och kandidater. Vi kan försäljning och hela affären på riktigt! Vi jobbar med närhet och är selektiva kring de uppdrag och konsulter som vi väljer att hjälpa. Detta för att vi alltid vill leverera med kvalitet och hålla det vi lovar. Lojala konsulter har blivit nyckeln till vår framgång. Detta kan man inte köpa. Det krävs många år av träning och insikter. Detta har vi nu. Vill du vara med?

Vem vi söker vi?

Vi söker en person som brinner för att bygga starka och långsiktiga relationer. Är du en kommunikativ person som trivs med att skapa band över telefonen och vill arbeta med relationsbaserad försäljning? Då är det dig vi letar efter! Vi strävar efter att växa och utvecklas och nu ska Agito bygga upp ett nytt affärsområde inom skola och förskola där du i din roll kommer att vara avgörande för om Agito ska lyckas.

Som konsultchef hos oss kommer du att ha ansvar för hela bemanningsprocessen, det innebär att du tar första kontakten med kunderna och tar in kravprofil för att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Du ska hålla en kontinuerlig kontakt och utföra uppföljning för att säkerställa långsiktiga och professionella relationer. Din roll är att arbeta med merförsäljning mot kund och konsult.

Om dig:

För att passa in hos oss och lyckas i rollen som konsultchef behöver du vara.

· Social och trivs att nätverka med människor.

· Målinriktad och drivs av att sätta mål.

· Kunna arbeta effektivt även under högt tempo

· Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men det viktigaste är din förmåga att skapa och underhålla långsiktiga relationer.

· Disciplinerad och vet hur du kan arbeta effektivt dvs. få ut så mycket som möjligt under en dag.

· Tävlingsinriktad inställning.

· Kommunikationsförmåga och förmåga att ta emot och ge konstruktiv feedback

· Du ska älska utmaningar och ha vilja att fortsätta utvecklas i din roll

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

· Uppsökande verksamhet genom att ringa upp emot 50 kalla samtal per dag för att hitta rätt kandidater och/eller kunder och berätta varför Agito är det självklara valet.

· Skapa och bibehålla kundrelationer med både offentliga och privata kunder.

· Bygga upp ett eget nätverk av konsulter som du sedan matchar med uppdrag.

· Driva hela rekryteringsprocessen från första kontakt, signering av avtal samt administrationen därtill.

· Ansvara för hela bemanningsprocessen från första kontakt till uppföljning efter avslutat uppdrag.

· Kontakta och besöka dina kunder och konsulter kontinuerligt för att hålla dig uppdaterad om önskemål och behov. Därför kan resor och övernattningar på annan ort förekomma.

· Planera och strukturera ditt arbete i en vardag som snabbt förändras.

· Jobba mot uppsatta individuella mål samt en gemensam budget.

· Förhandla med konsulter gällande lön och med kunder gällande pris.

· Tillgänglig obekväma arbetstider, jourarbete förekommer.

Vi erbjuder dig:

Som en del av vårt team kommer du att arbeta nära dina kollegor i en positiv och stöttande arbetsmiljö. Vi är belägna nära centrala centrum i Stockholm, och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. På kontoret kan du förvänta dig drivna och härliga kollegor, löpande coaching och möjligheten att påverka din lön varje dag. Dessutom erbjuder vi friskvårdsbidrag för att främja en hälsosam livsstil.

Om du är redo och har viljan att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli en framgångsrik konsultchef hos oss på Agito, så ser vi fram emot din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholm, Drottningatan 61

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Agito Sverige AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons