Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsultbingo Stockholm söker bingovärdar!

Konsultbingo Stockholm söker bingovärdar!

BINGO FRIDHEMSPLAN · Stockholm · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Konsultbingo NS AB söker medarbetare till våra 5 bingohallar i Stockholm, belägna i Sundbyberg, Fridhemsplan, Hötorget, Högdalen och Skärholmen.

Vi välkomnar sökande för arbete i sommar, men det finns goda möjligheter för deltid- samt behovsanställning även innan och efter sommaren.

Krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år, samt att du är flytande i svenska - både i tal och skrift. Du behöver inte ha några övriga förkunskaper, utan vi utbildar alla våra nyanställda internt.


Då våra bingovärdar är ansiktet utåt, och då vi arbetar nära våra gäster, så är det allra viktigaste att du är serviceinriktad och har ett genuint intresse av människor - både för att du själv ska trivas med att jobba hos oss, men även för att våra gäster skall trivas med dig!

Det är även viktigt att du är trygg med att arbeta självständigt, och att du kan ta eget ansvar och initiativ.

Du skall även vara flexibel, då det kan krävas att man jobbar i olika bingohallar vid olika tillfällen, samt då det huvudsakligen är kvälls- och helgarbete. Våra bingohallar har öppet varje dag, från morgon till kväll, så gott som alla dagar på året.


Vi tar emot ansökningar löpande, så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BINGO FRIDHEMSPLAN

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Konsultbingo Norvac Svenska AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons