Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsult inom samhällsanalys

Lysio Lund · Lund · Ansök senast 31 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om Lysio Research

Vi på Lysio Research finns där samhälle och siffror möts och skapar kunskap, insikter och utveckling. Lysio arbetar med utvärderingar, analyser och undersökningar åt offentlig, privat och ideell sektor. Genom att kombinera vårt kunnande inom statistik och analys med vår förståelse för samhällsfrågor ger vi våra kunder underlag som är tydliga och går att tillämpa i deras arbete. Våra kunder är kommuner, myndigheter, organisationer och företag i hela landet.

Lysio är ett ägarlett företag i en bolagsgrupp med ett trettiotal anställda trettiotal anställda. Därför är varje anställds insatser viktiga för att företaget som helhet skall fungera på bästa sätt.

Om tjänsten

Vi rekryterar nu en konsult inom samhällsanalys som genomför kundprojekt från start till mål. Arbetet innebär att du sköter kundkontakt, planering och genomförande av kartläggningar och undersökningar. Du arbetar också med att sammanställa och dra slutsatser av olika typer av underlag vilket innebär att du behöver ha en god grundförståelse för statistik och ett analytiskt tankesätt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående och gillar att hitta lösningar. Det är också viktigt att du kan hantera en bredd av arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta med flera olika kunder och projekt parallellt.

Du kommer även, precis som alla andra anställda i företagsgruppen, att vara delaktig i att på olika sätt arbeta med att utveckla företagen och våra arbetssätt. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och effektiv men du har också god uppbackning i erfarna kollegor, tillgängliga chefer och väl utvecklade arbetssätt och rutiner.

Kvalifikationer:

- Akademisk examen inom statistik, samhällsvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller annan relevant inriktning

- Något års relevant arbetslivserfarenhet

- Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

- Effektiv och självgående

- Noggrann och strukturerad

- God IT-vana

- Kunskap och vana i Excel och/eller statistikprogram är meriterande

OBS: Vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Sök därför så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lysio Lund

Placering

Lund

Kontaktperson

Lysio Research AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons