Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konstruktör

Norvatek · Västerås · Ansök senast 1 juni (33 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Konstruktör inom betong och rör till Norvatek i Göteborg, Västerås eller Ronneby

Vill du vara en del av ett tryggt företag i Uniwater koncernen som växer starkt på marknaden? Har du erfarenhet av CAD och vill arbeta i en tjänst som bidrar till ett hållbart samhälle?

Norvatek söker dig som vill vara med och forma framtidens VA-pumpsystem genom att designa driftsäkra pumpstationer. Med din expertis kommer du att spela en avgörande roll i att bygga effektiva och pålitliga pumpsystem som säkerställer en framgångsrik hantering av vatten och avlopp.

Om tjänsten

Du är delaktig i hela processen – från projektering, dimensionering och konstruktion till prefabricering och montering. I rollen ingår det att arbeta båda med standardmoduler, och specifikt anpassade moduler. Som konstruktör har du också en rådgivande roll och samarbetar tätt med projekt- och produktionskollegorna.

I rollen som konstruktör ingår:

  • Att samordna, sätta mål, följa upp och utveckla interna processer för konstruktionsgruppen
  • Att hålla dig uppdaterad med branschutveckling, standarder och tekniska specifikationer
  • Teknisk support och framtagande av gransknings-, bygg- samt relationshandlingar för pumpstationer av betong
  • Ansvar för att alla ritningar som lämnas till produktion följer organisationens krav och standarder
  • Att se till att komponenter och montering följer tillämpliga bransch- och affärsstandarder

Är det här du?

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker efter en konstruktör som är en strukturerad lagspelare och som både drivs och motiveras av eget ansvar. Du är en problemlösare som arbetar målmedvetet för att finna lösningar och skapa möjligheter. Det är viktigt för dig med samarbete på ett lyhört och prestigelöst vis.

Du utgår från vårt kontor i Göteborg, Västerås eller Ronneby där du samarbetar tätt med produktionen, vilket ger dig en unik insyn i tillverkning och funktion av de produkter du arbetar med, samt med övriga kollegor inom organisationen. Du behöver ha en vilja och möjlighet att resa några gånger per år då vi finns på flera orter.

Vi ser gärna att du har:

  • Teknisk examen (högskoleingenjör eller motsvarande) i industriell design, maskinteknik eller motsvarande
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med teknisk support och/eller konstruktion, gärna inom bygg, projekt eller VA
  • Minst tre års erfarenhet i mekanisk design
  • Fördjupad kunskap inom CAD
  • God kunskap inom Officepaketet
  • B-körkort.


Några frågor till Mathias Andersson, Platschef Ronneby

Vad är de främsta fördelarna med att jobba hos er?

Vi har en platt, prestigelös organisation med framåtblick och nära till beslut. Vi har god stämning och laganda, arbetar tillsammans mot gemensamma mål och det viktigaste – vi har kul på jobbet.

Vad är viktiga egenskaper för att trivas i rollen som konstruktör?

Att du är en prestigelös teamspelare, har förmågan att samarbeta och att tillsammans med kollegorna ihärdigt driva arbete och processer framåt på ett strukturerat sätt. Det är också viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa hållbara och förtroendefulla relationer, både internt och externt.


Tony Andersson, VD Norvatek om framtidsvisionen:

"Vår framtidsvision på Norvatek är att vi är en attraktiv arbetsgivare och levererar produkter av yttersta klass till VA-Sverige. NORVATEK brinner för att leverera rätt tekniska lösningar med rätt kvalitet till våra kunder. Att arbeta hos oss är både inspirerande och utmanande. Tillsammans nyttjar vi varandras kompetens i ett prestigelöst samarbete, tillsammans kan vi göra skillnad."


Norvatek erbjuder

En platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Norvatek har 80 st anställda fördelat på flera orter. Vi erbjuder goda möjligheter till utbildning/utveckling, friskvårdsbidrag, flexibilitet av arbetsplats och arbetstider och vi är kollektivavtalsanslutna. Vi har en intressant orderportfölj och för dig som lockas av att vara med och ta företaget till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter!

Kontakt och ansökan

Ansvarig för denna rekrytering är Mathias Andersson, mathias.andersson@norvatek.se men frågor besvaras även av HR-support Sven Hagberg, hr-support@uniwater.se. Observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen på grund av GDPR.

Tycker du att rollen hos oss som Konstruktör låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen i gänget!

Om företaget

Norvatek (Nordiska VA Teknik AB) är en del av Uniwater – en av Nordens ledande grupper med specialister inom VA-infrastruktur. Övriga dotterbolag inom koncernen är ABAT, ASB VA-automation, Aquasvea, Dala Kommunalteknik, ELVA, Emendo, IBAB, IBECO, Lauridsen, Proco Services, Rostfria VA-system, Svanesunds rör och Tonisco. Tillsammans bildar områdena en unik bredd av specialisttjänster och produkter för utveckling av VA-infrastruktur.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norvatek

Placering

Västerås

Kontaktperson

Intenso Teknikrekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons