Jobbsafari är en del avschibsted logo

Komponentägare till välkänd aktör inom transportindustrin

Komponentägare till välkänd aktör inom transportindustrin

Perido AB · Södertälje · Ansök senast 5 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 34531 i din ansökan

Har du en högskoleutbildning inom elektro, mekanik eller annat närliggande område? Är du kommunikativ och tycker om att arbeta med många kontaktytor? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten

Vi på Perido hjälper nu vår kund, en världsledande leverantör av transportlösningar. De behöver nu förstärkning i form av en komponentägare. Du kommer vara del av en avdelning med blandad kompetens, bland annat arkitekter, systemägare, funktionsutvecklare och testare. Avdelningen håller på med elektromekanik, microcontrollers och inbyggda system. Du kommer att utgå från kontoret beläget i Södertälje, med möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som komponentägare kommer du att genomföra modifieringar i en befintlig produkt. Arbetsuppgifterna handlar om att kravställa och tillhandahålla specifikationer gentemot leverantörer. Du ska hålla ritningar och underlag uppdaterade så att det har rätt status i rätt tid. Rollen innebär en del administrativa arbetsuppgifter och även mycket extern kommunikation med leverantörer. Du kommer att samarbeta nära med kollegor med liknande arbetsuppgifter och även systemägare och produktutvecklare. Kommunikationsförmågan är därav viktigt för denna roll som innehåller många kontaktytor.

Dina egenskaper

Vi söker dig har ett stort intresse för området och är nyfiken att lära dig mer. Du besitter en god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta såväl internt som externt. Vidare har du ett stort driv och tar ansvar för din leverans. Som person är du noggrann men kan samtidigt ta ett kliv bakåt och se helheten, snarare än att fastna vid detaljer. Avslutningsvis anser vi att erfarenhet och kunskap är viktigt, men det är inte allt. Du kommer välkomnas av ett seniort team som stöttar och guidar dig i arbetet, så rätt person kommer långt med ett gediget intresse och en initiativtagande personlighet.

Är det dig vi söker?

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!

Kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning inom elektro, mekanik eller liknande område
  • Tidigare erfarenhet och kunskap av fordonsel, huvudkomponenter, säkringar och allmän kunskap om fordonsel
  • Genuint intresse för produkter som ex. bilar, båtar, solceller och batterier

Meriterande:

  • Erfarenhet av produktutveckling inom R&D

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag i 3 månader, med chans till förläning. Start omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida perido.se. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information du behöver.

Ansvarig rekryterare för denna roll är Amanda Delvén, du når henne via amanda.delven@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34531 i ämnesraden.

Om Perido

Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1300 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Perido AB

Vid ansökan:Ange referens 34531 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons