Jobbsafari är en del avschibsted logo

Köksmästare

Funäsdalen Berg & Hotell Rörelse AB · Härjedalen · Ansök senast 29 juni (61 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Köksmästare i din ansökan

Verksamheten är vackert belägen i en skidort i byn Funäsdalen med 800 invånare med vildmarken runt hörnet i alla väderstreck. Efter snart 3,5 år och sju säsonger som F&B-Manager behöver jag en ny kompis och köksmästare som vill dela ansvar för drift, men också utveckling med mycket energi. Gillar du likt mig skidåkningen på vintern och vandring, löpning och cykling på sommaren och gillar tanken på äventyret med att flytta till en plats som erbjuder det? Själv flyttade jag hit med mina två barn för snart 3,5 år sedan. De gillar det här lika mycket som jag och trivs fantastiskt med förskola, skola och alla aktiviteter på dagarna.

På sommarhalvåret håller vi två restauranger i gång med fem kockar och på vintern driver vi tre restauranger med sju anställda i våra kök. Huvudrestaurangen är vår hotellrestaurang Fjällrestaurangen och de andra två är knutna till alla aktiviteter på berget och i skidområdet. Vi har sedan ett par år tillbaka landat i en vårt tycke fin produkt som är uppskattad av gästerna och den varierar i allt från snabbare rätter i någon av backrestaurangerna till lokala produkter på våra tallrikar på kvällarna. Men allt ska vara välgjort.

Har jag fångat ditt intresse ser jag fram emot ett samtal 070-747 56 13 eller mail andreas@funasdalenberghotell.se så kan jag berätta mer om tjänsten och om livet i Funäs.

/Andreas ”Walle” Wallander

F&B-Manager, Funäsdalen Berg och Hotell

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Funäsdalen Berg & Hotell Rörelse AB

Placering

Härjedalen

Kontaktperson

Funäsdalen Berg & Hotell Rörelse AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Köksmästare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons