Jobbsafari är en del avschibsted logo

KÖKSMÄSTARE till Bishops Arms Mora

KÖKSMÄSTARE till Bishops Arms Mora

Progressio · · Ansök senast 23 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Som souschef eller operativköksmästare på The Bishops Arms i Mora blir du en nyckelperson i att skapa en minnesvärd matupplevelse för våra gäster. Tillsammans med vårt passionerade team kommer du att ha friheten att utforska och experimentera med olika smaker och kreativa rätter för att hålla vår meny spännande och lockande.

Vi värdesätter närproducerade råvaror och strävar efter att erbjuda det bästa av det lokala köket. Genom att samarbeta med lokala producenter och leverantörer bygger vi långsiktiga relationer och säkerställer att varje ingrediens på tallriken är av högsta kvalitet.

Din roll sträcker sig bortom matlagning. Du blir en del av ett tight team där samarbete och kreativitet är nyckeln till vår framgång. Vi uppmuntrar till idéer och innovation för att ständigt förnya och förbättra vår meny.Självklart med våra klassiker med Fish and Chips ochHögrevsburgare.

DET HÄR ÄR DUVi är övertygade om att den bästa maten skapas av passionerade människor. Du gillar med andra ord att laga mat, gillar att skapa nya relationer med lokala producenter ochleverantörer. Du har genuint intresse för mat & matlagning med svenska, närproducerade och hållbara råvaror.

Du vill arbeta i en kreativ miljö där du kan påverka stora delar av menyn

Du gillar att utveckla och utvecklas

Är en teamplayer

DET HÄR FÅR DUVi erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö där varje individ kan blomstra och utvecklas.Du har en områdesansvarig som bollplank för din egna personliga utveckling till att skapa förståelse för köket, köksekonomi och menyplanering. Förutom det ett gäng glada köksmästare runt om i Sverige som träffas regelbundet och delar kunskaper och erfarenheter. Det medsträvan att hjälpa dig att nå din fulla potential såväl inomgastronomin, som ledare och chef.

Tjänsten 100% (6 månaders provanställning tillämpas)TillsättningSå snart som möjlighetKollektivavtal finns på arbetsplatsen via HRFIndividuell lönesättning som baseras på kunskap och erfarenhet.Övriga förmåner- Friskvårdsbidrag- Skobidrag- Övergångsperiod med boende finns vid behov

I köket kommunicerar vi på svenska och engelska.Märk ansökan "Souschef/Köksmästare Bishops Arms"HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?Magnus Olssonmagnus@progressioswe.se

OM OSSPå The Bishops Arms i Mora välkomnar vi våra gäster till en unik upplevelse där modern elegans möter traditionell gästfrihet. Vår engelska gastropub är en av 39 stycken runt om i Sverige och endel av det anrika Hotell Bishops Arms-konceptet och representerar en lång tradition av kvalitet och service.

Vårt hotell är mer än bara en plats att bo på under din vistelse i staden – det är en destination i sig själv. Med 41 ombonade rum erbjuder vi våra gäster en fristad där de kan koppla av och njuta av allt som Mora har att erbjuda. Varje rum är utformat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa en trevlig vistelse, vare sig det är för affärsändamål eller ren avkoppling.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Progressio

Kontaktperson

M Dryck & Konsult AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons