Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kökskonsulent

MRJ DESIGN AB · Täby · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kökskonsulent i din ansökan

VI GER VÅRA KUNDER MER ÄN VAD DE FÖRVÄNTAR SIG! DIG TILL EXEMPEL

Kvik Arninge söker en kökskonsulent

I Kviks värld är uppdraget tydligt: att sälja dansk design inom kök, badrum och garderob till överraskande låga priser. Nu söker vi den rätta personen som kan genomföra det. Det är viktigt att du kan sälja stilar och trender med en lika stor portion lättsamhet som allvar, till lika många kundtyper som det finns kökstyper. Kan du det, står köksdörren öppen till en spännande framtid hos Kvik.

Filosofin om att ge våra kunder mer än de förväntar sig – av både kvalité, design och inte minst service - har gjort Kvik till en av de ledande inom branschen. En utveckling som inte hade varit möjlig utan duktiga och dedikerade medarbetare.

Hur Kvik bör du vara?

Vi förväntar oss att du har en hög arbetsmoral och betydande erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln, gärna från köksbranschen, hantverkarbranschen, vitvarubranschen. Det är viktigt att du är självständig, målinriktad, har lång arbetslivserfarenhet, ansvarstagande och förmågan att fatta rätt beslut. Du kan uppvisa goda resultat från tidigare arbeten, har goda datakunskaper. Du sätter kunden i fokus. Du tvekar inte till att genomföra andra arbetsuppgifter såsom lagerhantering om så är nödvändigt.

Vi värdesätter personligt driv, budgetvana och teknisk förståelse för hur ett drömkök blir till. Kan du det, står köksdörren öppen till en spännande framtid hos Kvik. Du får en målinriktad sälj- och produktutbildning på vår Academy.

Som person är du öppen och nyfiken - har lätt för att kommunicera och skapa relationer med alla typer av kunder. Du gillar utmaningar, är lätt att samarbeta med och är noggrann. Körkort önskvärt.

Kvik erbjuder

• Du kommer att vara en del av ett internationellt företag

• Möjligheten att växa professionellt och personligt - på ett professionellt och marknadsledande

varumärke

• Spännande dagar

• Högutbildade kollegor där du hittar support och nöje

• Rätt lön

Anställningsform: Heltid

Ersättning: Fast lön + provision

Tillträde: Snarast

Vi tar emot ansökningar löpande. Vänligen skicka ansökan med CV till Malin Pedersen Kalchgruber.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Pedersen Kalchgruber på Malinpe@arninge.kvik.se


Kvik är en del av den svenska koncernen Ballingslöv Int. AB. Koncernen är en av de ledande aktörerna inom kök och badrum i Skandinavien och Storbritannien. Det finns för närvarande mer än 150 Kvik-butiker i Danmark, Färöarna, Sverige, Norge, Finland, Nederländerna, Belgien, Spanien, Frankrike och Thailand.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MRJ DESIGN AB

Placering

Täby

Kontaktperson

MRJ DESIGN AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kökskonsulent i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons