Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kökschef

Clarion Hotel & Congress Sea U · Helsingborg · Ansök senast 6 juni (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Clarion Hotel Sea U har Helsingborgs bästa läge med första parkett och en magisk utsikt. Tack vare passionerade medarbetare överträffar vi gästernas förväntningar. Genom att vara personliga och professionella levererar vi alltid service på högsta nivå. Vi ökar livskvaliteten för både medarbetare och gäster. Och vi har modet att tänka nytt. För vi vet att morgondagen bara är en god natts sömn bort. Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: ” Head Chef Clarion Sea U ” Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten? Head Chef har som huvudansvar att: • Säkerställa, tillsammans med F&B och övriga Service Managers, kök, driften, kvaliteten och servicen för bankett köket på Clarion Sea U. • Säkerställa att dessa avdelningar minimerar kostnaderna och att vi hanterar timmar och förbruk på korrekt sätt, detta tillsammans med dem F&B samt andra Service Manager för dem respektive köken. • Delta och genomför stora beställningar tillsammans med Service Manager Tjänsten innefattar ansvar för: • Lunch • Konferens- och bankettmiddagar • Event • Lager I tjänsten ingår: • Daglig ledning av alla matproducerande områden samt disk. • Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner • Kontinuerligt ha en dialog med (F&B )gällande konceptutveckling och utveckling av produkten • Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett. • Tjänstgöring enligt rullande schema, kvällar och helger • Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner • Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket. • Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm. • Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang. • Personalansvar vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal. • Ansvar för upplärning och vidareutbildning av kökspersonal. • Rekrytering av personal i enlighet med företagets policy • Ansvar för, i samråd med F&B, att rätt lön sätts. • Ansvar för att forecast på tidrapporter kommer in i tid. • Användande av tidrapporteringssystem • Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget . Användande av menu engineering. • Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål • Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning • Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal • HC ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset. • Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in till F&B i rätt tid. • Samarbeta positivt med personal på övriga avdelningar. • Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmaste chef.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clarion Hotel & Congress Sea U

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Nordic Choice Commercial Services AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons