Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB · Karlskoga · Ansök senast 12 maj (9 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Utanför Karlskoga ligger det natursköna Lunnedet som varit en samlingsplats under många år för familjer och olika sällskap.   Inte bara från Karlskoga utan det har lockat många besökande från olika delar i närområdet.

Läs mer om oss på www.lunnedet.se
Nu söker vi   Kock
-
med stort intresse för mat och matlagning
När Lunnedet nu startar upp på nytt med ett totalrenoverat kök och lokaler behöver vi dig som kan ta hand om våra gäster på allra bästa sätt genom att laga god mat, göra goda räkmackor, smashburgare, club-toast mm.

Vi kommer även att ha sk temakvällar – där du som kökets ”kung” eller ”drottning” kommer att behöva glänsa med både logistiktänk och förslag till dessa temakvällar. Du bör ha jobbat som kock och är van vid att servera många gäster där logistiken många gånger är lika viktiga som det som tillagas i köket – då kan du vara den vi söker. Det är ett säsongsjobb i första hand, du kanske har jobbat säsong någon annanstans och nu vill njuta av att få fortsätta laga dina favoriträtter i en underbar miljö. Vi kommer även att ha bokade bröllop och andra event där du får glänsa lite ytterligare med dina matkunskaper och erfarenhet.

Du behöver ha körkort och bil eftersom Lunnedet ligger en bit utanför Karlskoga.
Du kommer att bli timanställd under säsongen, dock är din arbetsveckor fr om vår öppningsdag troligen mer heltid än något annat.   Har du frågor eller funderingar? Känner du dig taggad?
Hör av dig till konsultchef Annelie Bergwall-Larsson på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 076-609 22 88. Annars skickar du in din ansökan snarast, dock senast den 12/5
Urval kan komma att ske under perioden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons