Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock till Brasserie Le Galopin Täby

Brasserie Le Galopin · Täby · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi är en entreprenörsfamilj i Täby som i februari 2024 öppnar en ny restaurang i Täby Park, Le Galopin Brasserie & Vinbar. Brasserie Galopin har höga ambitioner, vi ska matcha de bättre innerstadskrogarna. Hos oss ska våra gäster få njuta av god mat och dryck av hög kvalité i en skön och avspänd atmosfär. En rolig och härlig plats där den personliga servicen ska få våra gäster att vilja komma tillbaka.

Brasserie Le Galopin.

Le Galopin är en ”innerstadsrestaurang” med stora ambitioner att leverera bästa kvalité på mat och vin från det franska köket. Vi vill ge våra gäster en oförglömlig matupplevelse av hög kvalité i en skön, avspänd atmosfär. Inredning är en mix av en klassisk brasserie och en modern cityrestaurang, atmosfären som ”ett charmigt och stökigt gathörn i Paris där alla pratar med alla och har så där orimligt trevligt”.

Restaurangen är öppen tisdag till söndag, serverar middagar och brunch på helgerna a la carte.

Arbetsbeskrivning.

Du kommer ingå i ett köksteam med fem kollegor som leds av vår kökschef. I uppdraget ingår att förbereda och laga mat i ett halvöppet kök där du har nära kontakt med gästerna. Restaurangen har plats för 50 matgäster inne samt en uteservering om ca 50 platser som öppnar hösten 2024. Tjänsten är 70-100%.

Kvalifikationer.

  • Du har en passion för matlagning och brinner för att ge gästen en minnesvärd matupplevelse.
  • Du har en relevant kockutbildning med minst 5 års yrkeserfarenhet från restaurang med höga ambitioner.
  • Du har erfarenhet från det fransk och det svenska köket, är trygg i att sätta smaker och kan göra aptitliga uppläggningar.
  • Du förstår värdet av att arbeta effektivt med råvaror för att minimera svinn och bidra till en lönsam verksamhet.
  • Du är en prestigelös team-player som uppskattar att få lära och att ledas av mer erfarna kockar.
  • Du har en stark arbetsmoral och är stresstålig.
  • Du får nära till arbetet och kort restid om du bor i norrort.

 

Vi erbjuder.

Du får vara med och utveckla ett nytt restaurangkoncept tillsammans med övriga kollegor.  

Öppettider kvällar tisdag till söndag, samt lördag och söndag brunch.

Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information se hemsidan: galopin.se eller Instagram: brasserielegalopin.

Hoppas vi hörs!   

5 års erfarenhet eller mer

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brasserie Le Galopin

Placering

Täby

Kontaktperson

Cheffle AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons