Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock till Borghamn Strand

Borghamns Strand AB · Vadstena · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Borghamn Strand är en plats för alla. Här finns allt från nyrenoverade hotellrum, vandrarhemsrum, camping- och ställplatser. Vi har även en gästhamn samt ett café- och restaurang där vi tillagar all vår mat från grunden med fokus på ekologiskt och närproducerat.

Vi är ett litet team så du får inte vara rädd för att hugga in där det behövs. Det är varierande arbetsuppgifter med allt ifrån trerätters middagar på bröllop till a la carte under lunch och kvällar samt prepp.

Här finner du en arbetsplats med fantastisk natur runt hörnet samt närhet till många aktiviteter på fritiden. Som personal har du tillgång till våra kanoter, badtunna och bastu då de är lediga. Det finns boende för personal på området.

Vi söker dig som är kreativ och tycker om att arbeta med lokala råvaror. Våra menyer består till stor del av vilt, fisk från Vättern samt mycket vegetariska och veganska rätter. Du är flexibel, tar egna initiativ samt bra på att samarbeta och att arbeta i ett högt tempo. Du ska kunna jobba både dags- och kvällspass och även under helger.

Våra löner utgår från HRF:s kollektivavtal

Tidigare arbetslivserfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen är ett krav.

Tjänsten är mellan juni-augusti med möjlighet till förlängning. Det finns även möjlighet att börja jobba deltid från april-maj.


Om du tror att detta kan vara något för dig, välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till info@borghamn.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borghamns Strand AB

Placering

Vadstena

Kontaktperson

Borghamn Strand AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons