Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock & Kökspersonal & Restaurangbiträde - Sommarjobb

Kock & Kökspersonal & Restaurangbiträde - Sommarjobb

Kalmar Camping AB · Kalmar · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Restaurangbiträde - Camping i din ansökan

Vill du vara en del av ett passionerat team som skapar minnesvärda matupplevelser på Kalmar Camping Bistro? Vi söker nu efter flera engagerade individer för olika roller inom kök och restaurang!

  • Kock & Kökspersonal & Restaurangbiträde: Vi söker en erfaren och passionerad kock med expertis inom enklare matlagning och hög kvalitet. Som kock kommer du att vara huvudansvarig för kökets uppgifter och säkerställa att varje rätt är en smakrik upplevelse för våra gäster. Dina huvudsakliga ansvarsområden är att laga mat såsom pizza, fish and chips, hamburgare, sallad och snacks. Dessutom är det viktigt att du tar ansvar för att beställa nya varor när det börjar ta slut för att säkerställa att köket alltid är fullt utrustat.
  • För dig som älskar att ge utmärkt service och skapa en välkomnande atmosfär för våra gäster, är rollen som restaurangbiträde perfekt för dig. Dina ansvarsområden inkluderar att ta emot beställningar, servera mat och se till att gästerna trivs under hela deras besök.
  • Eftersom vårt kök är mindre, arbetar vi i ett tight team på 1-3 personer. Detta innebär att du tar personligt stort ansvar för att hålla köket och restaurangen i utmärkt skick, samtidigt som du bidrar till en smidig och effektiv arbetsmiljö.
  • Om du är redo att vara en nyckelperson i vårt team och bidra till att skapa fantastiska matupplevelser och service för våra gäster, ser vi fram emot din ansökan!


Vi erbjuder:

  • En dynamisk arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling.
  • Konkurrenskraftig ersättning och förmåner.
  • Möjligheten att vara en del av ett team där kreativitet och samarbete uppmuntras.


Krav och egenskaper:

  • Erfarenhet inom matlagning och/eller restaurangbranschen är meriterande men ej ett krav för positionen.
  • God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta i team.
  • Positiv inställning, serviceanda och vilja att skapa en fantastisk gästupplevelse.
  • Kunna prestera under stress: Vi söker kandidater som kan behålla lugnet och bibehålla hög kvalitet även under pressade situationer. Förmågan att effektivt hantera stress och fortsätta leverera enastående resultat är en viktig egenskap för denna roll.
  • Ta på sig stort ansvar: Vi söker teammedlemmar som är beredda att ta på sig betydande ansvar för att säkerställa att våra gäster får en utmärkt upplevelse. Det inkluderar att vara proaktiv, fatta beslut när det behövs och vara delaktig i att upprätthålla höga standarder inom vårt kök och vår service.


Om du är redo att ta nästa steg i din matlagnings karriär och tror att du passar in i denna roll, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team på Kalmar Camping Bistro och skapa magiska matupplevelser tillsammans.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kalmar Camping AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Kalmar Camping AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Restaurangbiträde - Camping i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons