Jobbsafari är en del avschibsted logo

KOCK, MAIN EVENT I MJÖLBY

Main Event Mjölby · Mjölby · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kock Main Event Mjölby i din ansökan

Om jobbet

Main Event i Mjölby, stans häftigaste arbetsplats, söker duktig kock med passion för mat, människor och gästupplevelse! Main Event har blivit Mjölbys mest naturliga mötesplats för alla åldrar där vi på drygt 2 500 kvm.

Vi erbjuder en restaurang med fullständiga rättigheter, ett brett aktivitetsutbud, sport, nattklubb och lekland. Allt helt nybyggt i fantastiska lokaler mitt i stans centrala galleria.

Vi söker dig som:

Är utbildad med några års erfarenhet som kock. Du tycker om att utmana dig själv och dina medarbetare och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en stor ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.

Som person är du resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du har en mycket god samarbetsförmåga och du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för mat och kök men även för ledarskapsfrågor och drivs av att skapa resultat och ta ansvar över köket.

Arbetsuppgifter:

Som Kock på Main Event får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du är delaktig i att förnya och optimera meny tillsammans med ägare och kollegor för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet.

Förutom matlagning arbetar du med matvaruinköp och andra uppgifter som skall lösas av teamet i köket. Tillsammans med ditt team utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster. Du förväntas även bidra med vissa sysslor utanför köket.

Vad vi erbjuder dig:

En häftig miljö där mat, dryck, aktiviteter, sport och nattklubb skapar en härlig atmosfär och där den familjära stämningen ska genomsyra hela personalen från baren till servisen till köket. Arbetstid:

Varannan helg, kvällar och viss dagtid.

Start för anställning: Snarast möjligt

Vi kommer att rekrytera löpande så tjänsten blir tillsatt så fort vi hittar rätt person.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Main Event Mjölby

Placering

Mjölby

Kontaktperson

Nordic Amusement Group AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kock Main Event Mjölby i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons