Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock för säsongsarbete sommar på vackra Djurgården

Kock för säsongsarbete sommar på vackra Djurgården

Djurgårdsbrons Sjöcafe AB · Stockholm · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Om jobbet

Djurgårdsbron ingår i Burgsvik Kulturrestauranger AB, ett affärsområde inom Burgsvik Group som är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår, utöver Djurgårdsbron, även Dramatenrestaurangerna och Skansens Restauranger i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.

Djurgårdsbron har varit en arena för mat och dryck sedan 1978, med nya ägare från första juli 2021 är vi nu i en tillväxtfas och utvecklar enheten i alla avseenden. Utöver vårt erbjudande mot privatmarknad arrangerar vi även företagsfester och event också i samarbete med bokningsbolag. Vi är ett nav på Djurgården i och med vår turistinformation som vi driver tillsammans med Royal Djurgården och blir därigenom en naturlig del av Djurgårdens högtidsdagar, arrangemang, jubileum och konserter - allt i Stockholms vackraste inramning.

Personal till Djurgårdsbron

Nu söker vi härlig personal till vårt kök på Restaurang Djurgårdsbron ute på Djurgården. Tjänsten är ett säsongsarbete med start i april/juni till och med sista augusti.


Som anställd i köket kommer du att ansvara för att förbereda och tillaga maträtter och se till att maten serveras på ett snabbt och effektivt sätt. Du ska kunna arbeta självständigt och i team. Det är stundtals högt tryck i arbetet så flexibilitet och stresstålighet är egenskaper vi värdesätter högt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Djurgårdsbrons Sjöcafe AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Djurgårdsbrons Sjöcafé AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons