Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock 80%

HELSJÖNS FOLKHÖGSKOLA · Mark · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens kock i din ansökan

Helsjön folkhögskola söker en kock 80 %

Är du social och utåtriktad med ett brinnande intresse för både mat och människor? Vill du arbeta i en skolmiljö där våra studerande och gäster står i centrum? Då kanske du är den vi söker till tjänsten som kock på Helsjön folkhögskola!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning från och med augusti eller enligt överenskommelse.

Helsjön är en kyrklig folkhögskola knuten till Göteborgs stift. Vi har ca 80 heltidsstuderande varav ungefär hälften bor på skolans internat. Så gott som varje helg samt oftast under veckorna har vi kursgäster boende på skolans kursgård. Knappt 100 personer äter lunch varje dag, därtill serveras frukost, fika, kvällsmat och kvällsfika. Sommartid används hela skolan som kursgård.

Vi söker dig som har kock-/köksutbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi vill att du har kompetens kring vegetarisk mat, matallergier samt specialkost. Utbildning/erfarenhet av livsmedelshygien och egenkontroll vill vi också att du har.

Du kan arbeta självständigt både vid grytorna, i kallskänk, salladsberedning och i serveringen. Arbetet är förlagt på dagtid, kvällstid och helger enligt rullande schema och innebär alla i ett kök förekommande arbetsuppgifter.

För att trivas hos oss och göra ett bra jobb behöver du ha god samarbetsförmåga, kunna möta och kommunicera med såväl studerande som medarbetare och respektera skolans värdegrund. Vi vill också att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vår verksamhet.

Har du frågor kontakta kökschef Kia Björklund 0320- 20 58 35, rektor Elise Arnell 0320- 20 58 38 eller facklig företrädare Charles Bäck , 0320- 20 58 36

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2024 till kia.bjorklund@helsjon.se ange ”kock” i ämnesraden. Vi handlägger och intervjuar allt eftersom ansökningarna kommer in.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HELSJÖNS FOLKHÖGSKOLA

Placering

Mark

Kontaktperson

Västsvenska Stift F Kyrklig Folkhögskola

Vid ansökan:Ange referens kock i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons