Jobbsafari är en del avschibsted logo

Key Account Manager till Sesol!

Sesol · Jönköping · Ansök senast 4 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Din framtida utmaning

Som Key Account Manager hos oss på Sesol kommer du arbeta med att strategiskt driva och utveckla försäljningen gentemot våra största kunder.Du kommer arbeta tätt ihop med projekt, beräkning och även andra delar inom organisationen och skapa förutsättningar för dem att få leverera de riktigt stora projekten genom långsiktiga samarbeten inom både privat och offentlig sektor.

En stor avdel av din arbetstidkommer spenderas med kunder, såväl på telefon som i fysiska möten.Därför gäller det att alltid vara på tårna och vara redo att möta kundens behov och vara en pärla på uppföljning, återkoppling och kommunikation vilket i sin tur ska leda till affärer med våra kunder. Du förväntas ha en mycket god förmåga att arbeta med stora kunder i längre säljcykler där tålamod och uthållighet är viktigt. Du rapporterar till försäljningschef entreprenad Sverige.

Du kommer i rollen som Key Account Manager jobba med:

-Fastighetsbolag-Installationsföretag-Solcellsparker

    Vem är vår perfekta matchning?

    Som ett nyetablerat ben inom organisationen kommer det krävas ett högt driv och ett lösningsorienterat mindset från våra Key Account Managers.Du behöver förstå verksamhetsstrategier och prioriteringar och tillämpa denna kunskap för att generera affärer. Kortfattat handlar det om att kunnaförstå olika företagsverksamheter och hur vi kan göra affärer tillsammans.

    Du fokuserar din energi och dina resurser på uppgifter som genererar ett värde. Du ska kunna göra avvägningar och kunna ställa motkravför att kunna landa affärer. I din roll som Key Account Manager på Sesol initierar, driver och följer du upp utveckling av säljprocesser och dialogen med dina kunder.För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är van vid att jobba på ett strukturerat sätt, du är lösningsorienterad, förändringsbenägen och har stort fokus på resultat. Du tycker också om att arbeta mot resultat och utvecklar din kompetens kontinuerligt.

    Vi vill att

    Duhar minst 5 års erfarenhet avB2B försäljning och försäljning med.

    Du ska kunna förstå verksamheter, ha erfarenhet av kundmöten och duska kunna agera professionelltpå ett möte.

    Du ska ha en förmåga att förhandla och upprätta komplexa avtal som täcker olika kundsegment.

    Du har B-körkort.

    Du har erfarenhet av CRM-system.

    Det är meriterande

    Det är meriterande om du har en eftergymnasialutbildning.

    Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med partnerprogram och ramavtal.

    Som person är du

    Mycket bra på att kommunicera med kunder, medarbetare och samarbetspartners på ett respektfullt och professionellt sätt.

    Analytisk och problemlösningsorienterad

    Resultatfokuserad.

    Öppen för att be om hjälp när det behövs och du strävar alltid efter att göra ditt bästa.

    Om anställningen

    Lön: Fast och rörlig.

    Placering: Jönköping, resor förekommer.

    Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

    Anställningsvillkor: Heltid, vid tillämpar provanställning på 6 månader.

    Om Sesol AB

    Vi är det självklara valet för installation av solcellsanläggningar, elbilsladdare och IMD. Vi har all personal in-house och levererar alltid med högsta kundnöjdhet i fokus. Med passion för förnybar energi skapar vi nya och smarta lösningar för våra kunder. Vår kundkrets innefattar allt från den lilla villan till stora solcellsparker. Vi har etablerat oss på 14 orter i södra och mellersta Sverige, med huvudkontor i Jönköping. Detta gör att vi är en lokal leverantör där både privat- och företagskunder hittar sina lösningar. Det är med våra 1000 medarbetare som vi dagligen bidrar till att skapa en hållbar värld där vi är en trygg partner för både kunder och kollegor.

    Välkommen in med din ansökan idag!

    Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Henebäck (anna.heneback@sesol.se).

    OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Sesol

    Placering

    Jönköping

    Kontaktperson

    Sesol AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons