Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kärntekniska konsulter till WSP

WSP Sverige · Stockholm · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

På WSP utför vi en mängd olika tjänster inom kärnkraft och kärnteknisk verksamhet. Med fokus på säkerhet, effektivitet och hållbarhet skapar vi ett gemensamt mål för uppdraget tillsammans med våra kunder.

Vi arbetar på den globala arenan och stöttar våra kunders verksamhet både med mindre utredningar samt i större projekt och helhetsåtaganden genom olika moment som till exempel tillståndsansökningar hos landets strålsäkerhetsmyndighet, anpassning av säkerhetsredovisning och dokumentation, planering för rivning ur ett kärntekniskt perspektiv, radiologiska kartläggningar, avfallshantering frågor, friklassning etc.

Våra konsulter har den spetskompetens som krävs för att lyckas med projekten och hög kännedom om olika typer av anläggningar

Din ansökan är viktigare än var du bor, varför placeringsort är flexibel. Därför välkomnas sökande från hela landet!

Om tjänstenTill denna spännande verksamhet söker vi nu konsulter med inriktning mot ett flertal områden inom den kärntekniska livscykeln. Du som konsult arbetar i nära samråd med ditt projektteam och analyserar samt utvärderar kundbehovet och formulerar olika projekt såsom strategiska studier, översiktliga processtudier, säkerhetsdokumentation, demontering, etc.

Vi söker dig som har tagit ansvar för projekt inom process- och kärnkraftsindustri tidigare och trivs i den rollen.

Våra nationella och internationella kunder har också ett fokus på etablering av nya kärntekniska anläggningar runt om i världen, och erfarenheter inom dessa områden är också meriterande.

Uppdragen hos WSP är varierande och vi söker ingenjörer inom flertal områden, uppdragen kan omfatta exempelvis:

  • Konstruktion inom detalj, system och anläggningsnivå
  • Tekniska förfrågningsunderlag för nybyggnad/rivning av anläggningar
  • Projektledning (Demontering, Konstruktion, SAR, Avfall, Teknik, process, etc.)
  • Specialistutredningar och problemlösning
  • Strukturering av organisationer och processer
  • Radiologi
  • Risk och Säkerhet
  • Tillståndsprocesser

Våra konsulter har spetskompetens och hög kännedom inom allt vad gäller kärnteknisk verksamhet - från nybyggnation, underhåll, reaktorsäkerhet, avfallshantering, avveckling och slutförvar.

Vem är du?Vi söker dig som har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom kärnkraftsindustrin och har relevant ingenjörsutbildning.

I en senior konsultroll hos oss på WSP får du nytta av att du är en kommunikativ och utåtriktad person som trivs med att ha kundkontakter och att både utveckla och arbeta i uppdragen. Vi tror också att du genom branscherfarenhet har utvecklat ett värdefullt nätverk. Eftersom vi oftast arbetar flera personer i uppdragen lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga.

Då vi arbetar i en global koncern där vi i uppdragen sätter ihop team nationellt såväl som över landsgränserna så är det viktigt att du är bekväm med att kommunicera väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt och ansökanUrval sker löpande men vi vill få in din ansökan senast 15 maj. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss!

Jonas Wahlman, Avdelningschef Kärnkraft, jonas.wahlman@wsp.comVilde Semmelhofer, Rekrytering, vilde.semmelhofer@wsp.comMagdalena Ericsson, Rekrytering, magdalena.ericsson@wsp.com

Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

WSP är en av världens ledande rådgivare och konsultbolag inom samhällsutveckling. Med cirka 65 000 medarbetare i över 40 länder samlar vi experter inom analys och teknik, för att framtidssäkra världen. Tillsammans med våra kunder tar vi fram innovativa lösningar för en mänsklig, trygg och välfungerande morgondag. Vi planerar, projekterar, designar och projektleder olika uppdrag inom transport och infrastruktur, fastigheter och byggnader, hållbarhet och miljö, energi och industri samt urban utveckling. I Sverige har vi omkring 4 000 medarbetare. wsp.com

Följ oss gärna på WSP Sverige (LinkedIn), WSP Sverige (Facebook), eller @wspsweden (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WSP Sverige

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Wsp Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons