Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kärlkirurg eller allmänkirurg till Venöst Centrum, Karlskoga

Kärlkirurg eller allmänkirurg till Venöst Centrum, Karlskoga

Region Örebro län · Karlskoga · Ansök senast 16 juni (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:317 i din ansökan

Venöst Centrum finns på Karlskoga lasarett och är en del av Verksamhetsområde kärl och thorax, Universitetssjukhuset Örebro. Vi utreder och behandlar patienter med diagnosticerad eller misstänkt venös insufficiens, framför allt de med svårläkta sår. Venöst Centrum är aktivt i regionens digitala sårcentrum, och deltar i regionens implementeringsarbete för de nationella vårdförloppen om venös insufficiens och svårläkta sår. Förutom kliniskt arbete bedriver vi forskning, och föreläser på regionala utbildningar för läkare och personal. Vår organisation möjliggör korta beslutsvägar och välfungerande samarbete kring patienten. Läkarutbildningen och utbildning av personal inom primärvård är en viktig del av vårt uppdrag. Vi är för närvarande 8 medarbetare fördelat på kärlkirurger, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinsk vårdadministratör.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Kärlkirurg eller allmänkirurg till Venöst Centrum, Karlskoga

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår bedömning av patienter inklusive ultraljudsundersökning, behandling av ytlig venös insufficiens med endovenösa metoder, sklerosering och miniphlebectomier, i enstaka fall öppen venös kirurgi, deltagande i multidisciplinär bedömning på digitalt sårcentrum samt bedömning av ödem för pumpstövelbehandling mm. Handledning av studenter, praktikanter med flera ingår som en del av arbetet. Om önskemål finns, kan tjänsten kombineras med tjänstgöring på kärlsektionen på Universitetssjukhuset Örebro.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Kvalifikationer som söks är specialistkompetens i kärlkirurgi eller allmänkirurgi, men framför allt bör du ha ett stort intresse för behandling av venösa tillstånd och ett engagemang för behandling av sår. En stark teamkänsla och förmåga att samarbeta över gränserna är viktigt. Erfarenhet av forskning och undervisning är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:317 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons