Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kallskänka / köksbiträde till matkafé

CAFE BLOM · Stockholm · Ansök senast 28 apr. (1 dag kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ANSÖKAN KÖK CAFE BLOM i din ansökan

Vi behöver förstärka vårt kök och söker därför efter dig som vill jobba dagtid tillsammans med oss på Café BLOM på ArkDes/Moderna Museet på Skeppsholmen.

Arbetet består främst av att lägga sallader & bowls, koka soppa, grilla mackor osv. Tjänsten innefattar även en del prepp-arbete. Det är ett relativt högt tempo och vi jobbar i öppet kök. Du behöver alltså trivas i en social miljö där du har mycket kontakt med dina kollegor och gäster. Att du är noggrann och klarar av att jobba strukturerat men snabbt är också en förutsättning för att du ska trivas. Erfarenhet av tidigare arbete i kök är ett krav.

Tjänsten är 30-35 timmar i veckan och innefattar en del arbete helger (stängt måndagar). Vi är flexibla med schemaläggningen och kan oftast hitta ett schema som passar ihop med det övriga i livet  Det är ett trevligt gäng som jobbar bra ihop i en fantastisk fin miljö mitt i stan men med skärgårdskänsla!

Tillträde efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal och förmåner såsom tjänstepension, friskvård samt arbetsskor. Varmt välkommen med din ansökan till joanna@fiestacatering.se

Märk gärna mailet ANSÖKAN KÖK CAFE BLOM.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CAFE BLOM

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Fiesta Catering AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ANSÖKAN KÖK CAFE BLOM i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons