Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jurist till Verahill Familjejuridik Småland

Jurist till Verahill Familjejuridik Småland

Verahill · · Ansök senast 18 juni (30 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du jobba med familjerätt på en expansiv och nytänkande byrå? Då har du kommit rätt!

Verahill Familjejuridik är ett företag i stark tillväxt. Vi arbetar inom familjerättens område, med bl.a. rådgivning inom den ekonomiska familjerätten, successionsrätten och som ombud i familjerättsliga tvister. Vi har även expertis inom fastighetsrätt och internationell privaträtt.

Vi växer och söker nu efter fler jurister för att förstärka vårt team i Småland. Du kommer att utgå från något av våra kontor i Jönköping, Kalmar eller Oskarshamn. Möjlighet finns också att arbeta från bl. a. Vetlanda, Vimmerby, Hultsfred, Borgholm och Mörbylånga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vid dina kvalitéer som juridiskt ombud och rådgivare. Vi tror på ett proaktivt arbetssätt som verkar för att sänka tröskeln för våra kunder. I våra tvister arbetar vi konfliktdämpande och när det rör barn, alltid utifrån barnens bästa - något vi är mycket stolta över och branschledande inom.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nytänkande och växande arbetsplats, där du får möjlighet att utvecklas. Du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med möjlighet att specialisera dig inom våra olika rättsområden.

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor, flexibla arbetstider och en stark företagskultur som bygger på grundtanken att du som anställd ska kunna prestera och samtidigt må bra på jobbet varje dag. Hållbarhet både för dig som anställd och för oss som bolag är ledordet och som en stark och välmående organisation i en spännande och expansiv fas, söker vi dig som vill följa med på resan mot att bli Sveriges vassaste juristbyrå.

Vem är du?

Du har de rätta personliga egenskaperna för att trivas i rollen som jurist inom familjerätten. Du är nyfiken, framåtsträvande, målinriktad, kompetent, social och positiv och du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang, mod och driv. Du har en fullbordad svensk juristexamen och ett brinnande intresse för familjerätt.

I första hand söker vi efter medarbetare med tidigare erfarenhet inom familjerätten och de frågor vi jobbar med, men vi välkomnar även ansökningar från jurister i början av sin karriär som uppfyller den profil vi letar efter. Kan du dessutom bemästra rollen som ombud i tvister är detta ett plus i kanten.

Då det förekommer resor i tjänsten behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 18 juni, 2024. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss;

Tomas Haderberg, Regionchef Småland

tomas.haderberg@verahill.se

036- 440 58 51

Lisa Nilsson, Bitr. regionchef Småland

lisa.nilsson@verahill.se

0480-36 47 06

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Verahill

Kontaktperson

Verahill AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons