Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior systemutvecklare till tryggt bolag!

Junior systemutvecklare till tryggt bolag!

Xamera · Linköping · Ansök senast 26 sep. (150 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten:

På Sekonden erbjuds en unik möjlighet för dig som brinner för systemutveckling och integration. Som en del av deras team får du arbeta i en familjär atmosfär där alla känner varandra och där din utveckling står i fokus. Du kommer att få ta del av spännande projekt inom systemutveckling och integration, med fokus på C++. Dom erbjuder skräddarsydda utvecklingsplaner för att säkerställa att du växer och trivs i din roll.

Vi söker dig som:

Är passionerad för systemutveckling och integration och vill vara en del av en tight gemenskap. Du har förmodligen en utbildning inom systemvetenskap, högskoleingenjörsutbildning inom datateknik eller annan relevant teknisk utbildning. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas i din karriär.

Om företaget:

Sekonden är ett konsultföretag som specialiserar sig på systemutveckling och integration. Dom är en familjär organisation med korta beslutsvägar där varje medarbetare spelar en viktig roll. Dom tror på individuell utveckling och erbjuder en trygg och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och bidra till erat gemensamma mål.

Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller annat.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Xamera

    Placering

    Linköping

    Kontaktperson

    Xamera AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons