Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior QA-testare som älskar att koda!

Junior QA-testare som älskar att koda!

Gigstep · Lund · Ansök senast 21 sep. (145 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en person som helt kan grotta ner dig i tekniska utmaningar? Älskar du dessutom att koda och kan sitta och programmera i timmar? Då är det dig vi söker för den här rollen som QA-testare!

I rollensom testare innebär det att man arbetar mycket med problemlösning, så du kommer trivas i rollen om du gillar utmaningar och ser lösningar istället för problem.

Din uppgift blir att tillsammans med utvecklare säkerställa kvalitén på vad som levereras. Produkterna är nyutvecklade och kan befinna sig i olika stadier av utvecklingen, där du är med i hela utvecklingsprocessen. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar.

För att passa in i tjänsten tror vi att du precis har tagit examen, du bör minst ha en kandidat men om du har en civilingenjörsexamen hade det varit toppen!

Teamet du kommer tillhöra arbetar bland annat med test- och testverktygsutveckling. Arbetsuppgifterna i den aktuella positionen är kopplade till utveckling och underhåll av ett Test Management-verktyg, som innehåller både back-end och front-end. Därför tror vi att du är intresserad av att jobba med hela stacken.

När det kommer till tekniken har du en stor passion för:

  • Java
  • Spring (Java-framework)
  • Hibernate (Java-framework)
  • Databas-kunskaper (MySQL)
  • Javascript
  • React
  • Angular (Javascript-framework)

Det är ett stort plus om du dessutom har kunskap av Git och docker.

Eftersom man jobbar tätt med sitt team så är det viktigt att du är en teamplayer. Du gillar samarbetet och lagandan och är kommunikativ. Du tvekar inte till att ta hjälp av dina kollegor eller att vara den som bidrar till att hjälpa.

Om Gigget

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos företaget.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gigstep

Placering

Lund

Kontaktperson

Gigstep AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons