Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Projektledare – Bankett och Event på Stockholms stadshus

Junior Projektledare – Bankett och Event på Stockholms stadshus

Stadshusrestauranger Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 17 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en härlig och driven junior projektledare till vårt Bankett och Eventteam. Eventavdelningen består av två projektledare som tillsammans projektleder våra banketter, event, statsbesök och stadens representationsmottagningar.

Stadshuskällaren är en del av Stadshusrestauranger, ett familjeföretag som levererat mat, dryck och upplevelser på stadshuset sedan 2012. Vi arrangerar allt från små mingel till större middagar.

Vi söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Du behöver vara en god administratör och ha ett strukturerat sinne, samtidigt som du är social och brinner för gästbemötandet. I rollen ingår det stundtals även arbetsledning då främst vid genomförande av evenemang. Du kommer ha mycket kontakt både intern och externt, så social kompetens och kommunikation är viktiga delar i arbetet. Arbetet sker i ett litet team så vi lägger stor vikt på värderingar, attityd och teamkänsla.

Om dig

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av projektledning inom event, bankett, möten eller relevant utbildning i detsamma.

Du är en god administratör som är bra på att hålla ordning och reda.

Som junior projektledare hos oss är det viktigt att du är kommunikativ och social med ett stort sinne för bemötande.

Om rollen

Planera, leda och adminstrera är en del av ditt dagliga arbete, likaså att arbeta operativt i driften med genomförandet av planerade mottagningar, event och banketter. Rollen innebär också visningar av offererade event samt fakturering och uppföljning. En viktig del är också att arbeta aktivt med optimering och merförsäljning.

Om anställningen

Anställningen är en visstidsanställning perioden 2024-08-15—2024-12-20 omfattande heltid 100% . Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer.

Välkommen att skicka din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta då Christopher Beskow 08-568 218 05

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stadshusrestauranger Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Stadshusrestauranger Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons